عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تاکید رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر تقویت روند رو به رشد و اصلاح خلأها و نگاه آسیبشناسانه دانشگاه به جامعه گفت: دانشگاه خلیج فارس بوشهر همواره در این مسیر حرکت کرده و سند راهبردی آن بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و برنامههای بالادستی به ویژه تاکید بر مشارکت دانشگاه در حل مسائل جامعه و توسعه علم و فناوری و تامین نیازهای صنعت و جامعه تبیین شده است.
مصلح اضافه کرد: میتوان گفت که دانشگاه خلیج فارس بوشهر جزو اولین دانشگاههایی است که در راستای کارآفرینی فعالیت داشته و اکوسیستم کارآفرینی را در خود شکل داده است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در راستای توسعه علم و فناوری اظهار کرد: در تلاشیم که تا پایان سال جاری، مجموعه نوآوری بوشهر را در فضایی ۳ هزار متری در محوطه دانشگاه خلیج فارس بوشهر به بهره برداری برسانیم. در این مجموعه، فضایی برای استقرار شرکتهای دانش بنیان و شتاب دهندهها ایجاد شده تا با بهره گیری از منابع موجود به فعالیت بپردازند.
وی با بیان اینکه بودجه راه اندازی این مجموعه از محل اعتبارات ملی و منابع موجود دانشگاه تامین شده است، ادامه داد: این مجموعه در راستای تسهیل رشد شرکتهای دانش بنیان و استقرار آنان در دانشگاه ایجاد شده است.
مصلح با بیان اینکه علاوه بر این، قرار است مراکز نوآوری تخصصی در زمینه دریا و زیست دریایی و جلبکهای دریایی و اینترنت اشیا و... در دانشگاه خلیج فارس بوشهر ایجاد شوند، اظهار کرد: ناگفته نماند که مرکز نوآوری صنایع خلاق نیز به زودی در دانشگاه خلیج فارس راه اندازی میشود.
وی خاطرنشان کرد: در زمینههای اجتماعی نیز اخیرا مرکز مشاورهای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد کرده ایم که به افراد غیردانشجو و مردم خدمات ارائه می دهد و سعی شده در این مرکز به حل مسائل اجتماعی مردم بوشهر پرداخته شود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر تصریح کرد: همچنین با راه اندازی مدرسه کسب و کار سعی کردیم فضایی برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه فراهم کنیم تا به مهارت آموزی و ارتقای مهارتی بپردازند و ایدههای خود را تبدیل به اختراع کنند.
وی ادامه داد: در زمینه اختراعات دانشجویی نیز سعی کردیم ایدههای دانشجویان در بخشهای مختلف را به سمتی هدایت کنیم که گرهای از مشکلات استان باز کنند و متناسب با شرایط منطقه، به تولید محصول فناورانه بپردازند.
مصلح یادآور شد: وجود پتانسیلهای دریایی در استان بوشهر یکی از دلایلی است که باعث شده دستاوردهای دانشگاه به سمت گردشگری دریایی سوق داده شوند و اخیرا نیز در همین زمینه دوچرخه دریایی به همت پژوهشگران دانشگاه طراحی و ساخته شد.
بیشتر بخوانید:
وی با بیان اینکه بنا داریم دانشکدهای تخصصی در حوزه زیستی در دانشگاه ایجاد کنیم، افزود: مسئله محوری یکی از مواردی است که همواره در دانشگاه به آن توجه داشته ایم و سعی شده پروژههای تحقیقاتی که دانشجویان روی آن کار میکنند در همین راستا باشند.