به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اسماعیل مطلق، رئیس دفتر کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت در چهارمین کنگره مرکز تحقیقات سلامت مردان با اشاه به وقوع حوادث در جهان، اظهار داشت: از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۸ روند مخاطرات در دنیا افزایش داشته است.
وی ادامه داد:بیشترین مخاطرات در دنیا مخاطرات آب و هوایی است؛ضمن اینکه سطح خطر ایران در جهان از عدد ۱۰ به عدد ۸ رسیده است.
مدیر دفتر کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت گفت: مرگ ناشی از بلایا در ایران از سطح جهان بالاتر است.
مطلق با بیان اینکه ابران جزو ۱۰ کشور مخاطره آمیز جهان است،گفت: بر اساس تحقیقات طی ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۱۳ حدود ۴۰ میلیون نفر در ایران تحت مخاطره قرار دارند.
وی با بیان اینکه هر سال ۲ میلیون نفر در ایران تحت تاثیر مخاطرات که بیشتر آب و هوایی است قرار می گیرند، افزود: طی ۵۰ سال گذشته میزان بارش در ایران روند کاهشی داشته و بارش مدت کوتاه داشته و شدت زیاد آن در اسفند به بعد بوده است.
مدیر دفتر کاهش بلایا وزارت بهداشت بیان داشت:در ۹ ماهه سال جاری ۱۷۵۶۵ حادثه اتفاق افتاده که و تقریبا روزانه ۳۷ حادثه و اگر حوادث ترافیکی را به آن اضافه کنیم، در شبانه روز ۶۲ حادثه روی میدهد.
مطلق با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۳۵۹۰ نفر بدون در نظر گرفتن حوادث ترافیکی جان خود را از دست داده اند،گفت: در ۹ ماهه امسال ۴۱ هزارو ۴۳۳ نفر بدون مصدومیتهای حوادث ترافیکی و با در نظر گرفتن حوادث ترافیکی ۸۴۸۹۳ مصدوم در صحنه داشتهایم.
مطلق با بیان اینکه در بین ۴۰ نوع مخاطره در دنیا ،ایران ۳۱ مخاطره را تجربه میکند.
مدیر دفتر کاهش بلایا و حوادث وزارت بهداشت افزود: براساس تحقیقات در سال ۲۰۱۹ ایران از نظر ظرفیت خطر در سطح بالا قرار دارد و در شبانه روز ۶۲ مخاطره در کشور داریم.
مطلق اضافه کرد:شایع ترین مخاطرات طبیعی در ایران سیل ،زلزله و طوفان است.