به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در کنفرانس خبری گفت: از طریق معاونت درمان وزارت بهداشت و دفتر تغذیه وزارت بهداشت و سایر دست اندرکاران دستورالعمل تغذیهای تدوین و ابلاغ شد، دستورالعمل دیگری برای نقاهت بیماران کرونایی آماده شد که ابلاغ شده است تا بتوانیم شرایط خاصی را برای مردم در بعد تغذیهای فراهم کنیم.
رزاز افزود: در شرایط عادی بیمارانی که در دنیا بستری میشوند دچار سوء تغذیه هستند و در کشور ما ۲۴ درصد بیماران بستری دچار سوء تغذیه هستند از لحاظ تعداد کارشناسان و متخصصان تغذیه کشور در شرایط خوبی قرار دارد و تعداد فارغالتحصلان تغذیه ما در کشور ۱۱ نفر به ازای هر صدهزار نفر است که به نسبت سایر کشورها آمار خوبی است.
وی درباره استفاده از مکملها در دوران کرونا گفت: در یک رژیم غذایی مناسب که تبعیت میکند از هرم غذایی شعار تعادل باید رعایت شود و این رژیم متعادل غذایی ۸۵ درصد نیاز بدن به مکمل را تامین میکند و نیازی به مصرف مکمل نیست مگر با مشورت پزشک آن هم در موارد خاص.
وی گفت: برنامه تاک با صد نفر از اعضای آی تی فعال شد و حدودا ۷۰۰ نفر از فارغالتحصیلان رشته تغذیه در این نرم افزار به صورت رایگان در این نرم افزار پاسخ میدهند. نسخه اندروید این نرم افزار منتشر شده است و در این برنامه اصول تغذیه سالم قابل مشاهده است.