دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی فارس گفت: کارگران کارخانه قند فسا در وضعیت نامعلومی بسر میبرند و تا به امروز عزم جدی برای پرداختن به مسئله کارخانه قند فسا از سوی مسئولین دیده نمیشود.
علی گرامی دوست، دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس در گفتگو با دانشجو، گفت: کارخانه قند فسا با سابقه ۶۰ ـ ۷۰ سال فعالیت، در سال ۹۲ متوقف شد و ۱۵۰ کارگر بیکار شدند، اما این کارخانه در سال ۹۶ به بخش خصوصی واگذار شد و با سرمایهگذاری ۴۲ میلیارد تومانی، فعالیت خود را مجددا از سر گرفت.
گرامی دوست در ادامه مطرح کرد: چند ماهی پس از واگذاری کارخانه قند فسا، مشکلات این کارخانه آغاز شد که از جمله آنها عدم تولید با ظرفیت اسمی کارخانه بود؛ که سبب بیکاری کارگران و نیمه تعطیل شدن کارخانه شد. این کارخانه که واگذاری آن نیز با حرف و حدیثهای زیادی همراه بوده، از اسفندماه سال ۹۷ حقوق کارگران خود را پرداخت نکرد و منجر به اعتراضات و تجمعات کارگران در شهرستان فسا شد.
دبیر قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس تصریح کرد: بعد از اعتراضات تا امروز عزم جدی برای پرداختن به مسئله کارخانه قند فسا از سوی مسئولین دیده نمیشود، چرا که هر از چند مدتی مسئولین جلسهای برپا میکنند و وعده و وعید میدهند، اما به نتیجهای نمیرسد، به طوری که امروز وضعیت کارخانه قند فسا نامعلوم است. بالاخره یک روز باید برای همیشه مشکل حل شود یا تغییر مدیریت یا پرداخت تسهیلات.
وی گفت: بر اساس گفتمان انقلابی امامین انقلاب اسلامی، کار و کارگر تعیین کنندگی خاصی در تعالی و پیشرفت نظام اسلامی داشته و با توجه جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام، لازم است تا عموم مسئولین و سران سه قوه به پیگیری مطالبات این قشر از جامعه مبادرت ورزند. دولت نیز باید بر طبق وظایفی که برعهده دارد و با استفاده از ابزارهایی که منحصرا آنها را داراست، مشکلات جامعه کارگری را جست و جو کرده و درصدد پاسخگویی و ارتقای جایگاه شغلی و رفاهی کارگران برآید.
گرامیدوست در خاتمه بیان کرد: در این خصوص لازم است همه مسئولین شهرستان، استانی و کشوری از نماینده مردم فسا، استاندار فارس، وزیر صمت تا قوه قضائیه نسبت به پیگیری مطالبات کارگران کارخانه قند فسا شهرستان فسا اهتمامی جدی داشته و با جدیت درمسیر رفع مسائل آنان گام بردارند تا نشان دهند مسئولان جمهوری اسلامی همواره خود را خدمتگزار اقشار مستضعف میدانند.