معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: تا کنون بیش از ۹۲۰ هزار نفر از دانشجویان در دورههای آموزش مجازی دروس معارف شرکت کردهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل ازنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام دکتر عیسیزاده معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در گفتگو با مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد اعلام کرد، تا کنون بیش از ۹۲۰ هزار نفر از دانشجویان در دورههای آموزش مجازی دروس معارف شرکت کردهاند.
وی افزود: خوشبختانه با توسعه نرم افزاری و افزایش ظرفیت زیرساختها هم اکنون هیچ مشکلی از نظر سرعت و کیفیت ارائه خدمات در سایت آموزش مجازی دانشگاهیان وجود ندارد؛ و دانشجویان میتوانند با آسودگی خاطر از درسها استفاده کنند.
حجتالاسلام دکتر عیسیزاده گفت: با توجه به توافقاتی که با وزارت محترم ارتباطات انجام شده است؛ از اسفندماه استفاده از سایت آموزش مجازی دانشگاهیان مشمول اینترنت رایگان بوده و دانشجویان و اساتید بابت استفاده از این سایت هزینه اینترنت پرداخت نخواهند کرد.
وی در ادامه افزود: تیم پشتیبانی در طول تمام ۲۴ ساعت شبانه روز آماده پاسخ به سوالات و درخواستهای دانشجویان و اساتید گرامی است.
معاون آموزشی نهاد توصیه کرد دانشجویان عزیز به جای استفاده از تماسهای تلفنی از بخش ارسال درخواست، سوالات و ابهامات خود را ارسال نمایند تا با سرعت بیشتری به سوالات آنها پاسخ داده شود.
عیسی زاده همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر صدور گواهی نامه و آزمون نهایی متوقف شده است؛ اما در خصوص گذراندن درسها مشکل عمدهای وجود ندارد؛ و آنچه در این روزها مهم است گذراندن درسهاست که همچنان در حال انجام است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دلایل عدم صدور گواهینامه و برگزاری آزمون نهایی گفت: با توجه به اینکه ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکنون در خصوص زمان و نحوه بازگشایی دانشگاهها اعلام نظر نکرده است و به تبع آن دانشگاهها نیز در خصوص نحوه برگزاری آزمونهای پایان ترم و شیوه آنتصمیمی اعلام نکرده اند، بنابراین انجام آزمون نهایی و صدور گواهی نامه در این موقعیت امکان پذیر نیست. از طرف دیگر تعداد زیادی از اساتید معارف برای مشارکت در روند آموزش مجازی دروس معارف دانشجویان ابراز تمایل کردهاندو خواستار حضور مستقیم در سایت جهت اعتبارسنجی و ارزشیابی از نحوه آموزش دانشجویان هستند؛ بنابراین در روزهای آینده وپس از اینکه وضعیت دو مورد فوق مشخص شود، یعنی هم ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کند دانشگاهها چه زمانی بازگشایی میشوند؛ و هم حضور استادان عزیز معارف در سایت محقق شود؛ انشاالله در خصوص نحوه برگزاری آزمونهای نهایی و صدور گواهی نامه اطلاع رسانی خواهیم کرد.
دکتر عیسیزاده در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به راه اندازی سامانه اعتبار سنجی از آموزشهای مجازی اعلام کرد: با کمک شرکتهای دانش بنیان و تیم فنآوری مرکز آموزش مجازی، سامانهای برای اعتبار سنجی فعالیتهای آموزشی دانشجویان طراحی شده است؛ که با استفاده از این سامانه دانشجویانی که قوانین آموزشی و استانداردهای لازم را رعایت نمیکنند و مرتکب تخلف آموزشی میشوند اعتبار آموزش آنها پایین و کم ارزیابی میشود؛ بنابراین ایشان باید روند آموزش سختگیرانه و طولانیتری را طی نمایند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون صدها گواهی نامهای که مرتکب تخلف آموزشی شده بودند شناسایی و باطل شده است اعلام کرد، در آینده¬ای نزدیک ضمن باطل کردن این گواهی¬نامه¬ها، در صورتی که متخلفان تخلفات آموزشی خود را ادامه دهند، از طریق مراجع انضباطی دانشگاه¬ها با آنها برخورد خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که دانشجویان اعلام میکنند اگر آزمون نهایی دیرتر برگزار شود آنچه در کلاسهای مجازی فرا گرفتهاند را فراموش میکنند، اعلام کرد: آنچه در رابطه با دیگر رشتههای تحصیلی در دانشگاهها وجود دارد به این صورت است که هم اکنون همه در حال گذراندن کلاسهای مجازی هستند و هیچ سایتی آزمون برگزار نمیکند. این یکی از ویژگیهای مثبت سایت ما بود که آزمون را بلافاصله پس از برگزاری پایان کلاس آخر برگزار و گواهی نامه صادر میکرد؛ ولی متاسفانه با توجه به تخلف عدهای از دانشجویان ما فعلا برگزاری آزمونها را موکول به آیندهای نزدیک و اعلام زمان بازگشایی دانشگاهها و حضور استادان معارف در کنار فرآیند آموزشی دانشجویان کردیم؛ تا با اعتبار سنجیای که از طرف اساتید اتفاق میافتد آزمونهای کیفیتر و دقیقتری را به عمل آوریم.
وی توصیه کرد دانشجویان با برداشتن یادداشت از محتوای کلاسهای مجازی و همینطور استفاده از خلاصه درسها در زمان آزمون نهایی، مشکل فراموشی را حل و این آزمون را با موفقیت بگذرانند. ضمن اینکه آنچه در آموزشهای مجازی ارائه میشود به صورت فایلهای خلاصه نیز در اختیار دانشجو قرار گرفته است تا هر زمان که بخواهند، آنها را مرور کرده و در آزمون نهایی به مشکل بر نخورد.
دکتر عیسیزاده در پاسخ به این سوالی که بعضی از اساتید به دانشجویان اعلام میکنند که هرچه سریعتر گواهی نامههایشان را تحویل دهند افزود: از اساتید عزیز تقاضا میکنیم با توجه به فرصت کافیای که تا پایان ترم موجود هست نسبت به دریافت گواهی نامه مهلت بیشتری به دانشجویان دهند.
معاون آموزشی نهاد در پاسخ به این سوال که بعضی از اساتید نمرهای کمتر از آنچه در بخشنامه آمده برای دانشجویان در نظر میگیرند در حالی که دانشجویان تاکنون جلسات زیادی را گذراندهاند گفت: آنچه در بخشنامه اعلام شده به عنوان چهارچوب کلی تقسیم نمره به آموزشهای مجازی و نمره آزمون کتبی و فعالیتهاییست که استاد انجام میدهد. البته اگر دانشجویی قبل از اعلام نظر استاد یا گروه معارف دانشگاهش درسهایی را گذرانده باشد بدون تردید از طرف استاد و گروه معارف در دانشگاه انعطاف لازم در خصوص آنها اعمال خواهد شد به نحوی که کار آموزشی و تکلیف مضاعف به دانشجویان تحمیل نشود.
وی در پایان سخنان خود به دانشجویان توصیه کرد، هرچه سریعتر جهت گذراندن درسهای مجازی به سامانه مراجعه کنند و گذراندن دروس را به روزها و هفتههای آخر موکول نکنند. چراکه با تراکم مراجعات و ترافیک سنگین ممکن است دچار مشکل شوند.