وزیر آموزش و پرورش گفت: مطابق بررسیهای استارتاپ ها هیچ پلتفرومی خصوصیات شبکه «شاد» را نداشت و باید بگوییم همراه اول «شاد» را به آموزش و پرورش هبه کرد.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درخصوص استفاده از استارتاپهای مختلف برای آموزش مجازی دانش آموزان گفت: هر اپلیکشینی که در حوزه خدمات آموزشی دارد کار میکند میتواند با رعایت استاندارهای آموزشی داشتههای خود را به آموزش و پرورش ارائه دهد.
وی ادامه داد: اتفاقا یکی از ظرفیتهای شاد در این است که میتوان آن را به روز کرد و یک بازار پیرامونی برای ارائه خدمات آموزشی به وجود آورده است و شاید به توان گفت شبکه شاد همه ارزانتر به دست دانش آموزان میرسد هم به لحاظ اقتصادی کمک نظام آموزشی است و در کل استانداردهای آموزش و پرورش در آن رعایت میشود.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: مطابق بررسیهای صورت گرفته هیچ پلتفرومی که تمام این امکانات را بتواند به ما ارائه دهد وجود نداشت و در خصوص شبکه شاد ما بنا داشتیم حتما زیر بار تست برود تا خطاهای آن برطرف شود و حجم زیادی مخاطب و کاربر را پوشش دهد.
وی درباره قرارداد شاد گفت: در اینجا پولی ردوبدل نشده است و قرارداد صلح نوشتیم با همراه اول نوشتیم و شاد را به ما هبه کردند و پولی ردوبدل نمیشود و مطابق قرارداد قرار است تا ۱۵ سال آن را پشتیبانی کند.
هزینه اینترنت در شاد نصف هزینه اینترنت در تلگرام است که پیش از این خانوادهها پرداخت میکردند. یک اپلیکیشن تدوین شد و در فاصله یک ماه ۱۷ میلیون بار نصب شد و هیچ کدام از پیامرسانهای داخلی در این مدت کوتاه این تعداد کاربر نداشتند و میزان ترافیک آن حتی به تفکیک مدرسه قابل مشاهده است و الان کار روی شاد رایگان است و به عنوان یک امتیاز در اختیار خانوادهها است.
وی گفت: ارزیابی ما این است که به عنوان یک برنامه نوظهور و دوره زمانی کوتاه دستاوردهای شاد قابل ارائه است و شورای عالی فضای مجازی در اینباره اظهارنظر کرده است و میتوانید ارزیابی دقیق و علمی آنها را بپرسید، شاد مجموعه خوبی است و به تدریج از مشکلات آن کاسته میشود.