ابراهیمی گفت:ساماندهی و تعیین تکلیف اراضی در اختیار نیروهای مسلح از جمله اهداف طرح کاداستر است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابراهیمی رئیس سازمان املاک نیروهای مسلح در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک میان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که صبح امروز در سازمان ثبت و اسناد کشور برگزار شد، اظهار کرد: قانون کاداستر باتوجه به اهمیت بسیار زیادی که دارد در حوزه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی نقش آفرینی میکند و در نهایت این قانون در سال ۹۳ تصویب شد، اما به سازوکارهایی هم احتیاج دارد. رئیس سازمان املاک نیروهای مسلح افزود: دستگاههای مختلف با رعایت جنبههای امنیتی باید اسناد خود را آماده کنند و بخش نیروهای مسلح هم در ماده ۹ مشخص شده است.
وی با اشاره به نقش نیروهای مسلح گفت: از سال ۹۴ با وزارت اقتصاد برای مدیریت داراییهای دولت اقدام کردیم و با سازمان ثبت اسناد هم در این راستا همکاریهایی شد و در راستای سیاست دولت برای مستند سازی و مدیریت داراییهای دولت بر اساس مصوبات کمیسیون ۵۷ و ۱۴۸ اختیاراتی را گرفته ایم تا بتوانیم املاک نیروهای مسلح را که به ما واگذار شده مستند سازی کنیم.
ابراهیمی افزود: با تصویب قانون کاداستر این موضوع سرعت بیشتری پیدا کرد و بستر سازی بحث پروژه مبدل سازی دارایی دولت ایجاد شد و تاکنون ۱۵۲۱ مکان به مساحت ۹۵۳ هزار و ۹۶۸ هکتار جانمایی کرده ایم.
رئیس سازمان املاک نیروهای مسلح تصریح کرد: امیدوارم اقدام امروز به ما این فرصت را بدهد تا در جهت اجرای قانون کاداستر قدم برداریم، ساماندهی و تعیین تکلیف اراضی در اختیار نیروهای مسلح از جمله اهداف ما در این طرح است.
وی با اشاره به دیگر هدف مورد توجه در قانون کاداستر بیان کرد: آمایش سرزمین هم یکی دیگر از اهداف ما است و با اجرای قانون کاداستر میتوانیم در مسائل پدافند غیر عامل و مسائل امنیتی نقش آفرینی کنیم.
ابراهیمی افزود: امیدوارم بتوانیم در جهت مستندسازی و تعین و تکلیف اراضی در اختیار نیروهای مسلح قدم برداریم و این کار در جهت مدیریت داراییهای دولت بسیار موثر است و سال ۹۶ حدود ۴۰۰ هزار ملک با ارزش ۱۸ هزار میلیارد تومان در اختیار دولت شناسایی شد و با اجرای قانون کاداستر دولت میتواند بر عدد اموال خود مدیریت داشته باشد.