به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهید سید «مازن محمد سعد شبّر» در سال ۱۹۸۹ میلادی در محله النصر واقع در شهر بغداد متولد و اول آوریل سال ۲۰۱۵ میلادی در تکریت به شهادت رسید. او عضو گردان ۶ کتائب جند الإمام بود. مازن در خانوادهای دینی و پایبند و منتسب به حوزه علمیه رشد کرد. چندین شخصیت عراقی از جمله سید قاسم شبر (رض) سیدالشهداء عراق از این خاندان هستند.
آغاز سن تکلیف شرعی شهید مازن با ظهور شهید محمد باقرالصدر در زمان حکومت رژیم صدام همزمان شد. خانواده شهید مازن با انقلاب شهید صدر همراهی و با رژیم صدام مقابله کردند. برادران بزرگتر شهید مازن به حوزه علمیه پیوستند و به همین دلیل نیز گروههای کافر رژیم بعث آنها را تحت تعقیب قرار دادند. «جاسم شبر» برادر بزرگتر مازن در همین تعقیبها دستگیر شد و پس از سقوط رژیم صدام نیز، مازن کسی بود که با اشغالگران آمریکایی مبارزه میکرد و بعد از آن نیز به مبارزه و جنگ علیه تروریسم و گروه تکفیری داعش ادامه داد.
در آغاز سال ۲۰۰۷ میلادی در یگان مهندسی مشغول ساخت بمب و موشک و شلیک آنها به نظامیان اشغالگر شد. او این کارها را در کارگاهی کوچک واقع در شهر الصدر انجام میداد. در پی فعالیتهای او نیز خانوادهاش توسط اشغالگران تحت تعقیب قرار گرفته و جاسم شبر برادر بزرگترش مجددا بازداشت شد. البته این اقدامات اشغالگران مانع از ادامه خط مقاومت و مبارزه توسط مازن تا زمان شکست اشغالگران در سرزمین امام علی و امام حسین علیهما السلام نشد.
زمانی که تروریستهای داعش در عراق حضور یافتند، شهید مازن فعالیت جهادی خود را از سرگرفت و به جنبش اسلامی کتائب جند الإمام پیوست و در دفاع از حرم امامین عسکریین علیهما السلام مشارکت داشت. پس از آن نیز به عنوان مسئول و کارشناس یگان مهندسی به شهر الگرمه برای دفاع از مرقد ابراهیم بن علی رفت و در تمام درگیریها نقش قهرمانانهای ایفا کرد.
نقش دلاورانه و شجاعانه او در منطقه العوجه بر کسی پوشیده نیست. زمانی که ایستادگی کرد تا بتواند ۱۶ رزمندهای که طی چندین ساعت آنها را از اسارت دشمن آزاد کرده بود. شهید مازن اولین نفری بود که وارد قبر طاغوت شده بود و نخسین کسی بود که جاده العوجه-اسپایکر را پاکسازی و بازگشایی کرده بود. در برابر تجهیزات دشمن، بمبگذاری میکرد و در آزادسازی تکریت نیز به صورت فعال مشارکت داشت و در خلال خنثی کردن بمبهای کارگذاشته شده در ساختمان اسکان در تکریت، به دلیل وقوع انفجار در داخل ساختمان به مقام رفیع شهادت رسید. پیکر مطهر شهید مازن نیز کشف نشد تا به اجداد پاکش تأسی کند.