به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، "رابرت کندی جونیور" از آخرین بازماندگان خانواده "کندی" است که پدر و عمویش "جانکندی" هر دو ترور شدند! او سالهای زیادی است که درباره کاهش جمعیت و بیمار کردن مردم توسط واکسیناسیون اطلاعرسانی و تبلیغ میکند.
کندی میگوید: "تا آخرین نفس برای مبارزه با جنایتی که شرکتهای بزرگ در این زمینه میکنند، مبارزه خواهم کرد و دوست دارم در این میدان نبرد جان خود را فدا کنم!"
اخیراً در اوایل آوریل مرگ دختر و نوه خواهر او در هنگام قایقرانی "کانو" صحنهسازی شد! شواهد مرگ نشان میداد که این حادثه طبیعی نبوده و طبیعتاً برای انتقام گرفتن از او این قتل رخ داده است!
به همین دلیل سه هفته پیش، وی ملاحظات سابق را کنار گذاشته و کمپین سنگینی را بر علیه جنایات بنیاد به اصطلاح خیریه بیلگیتس و نقش آن در کشتار مردم در هند و آفریقا شروع کرده است؛ او در پست اینستاگرامی خود مطالب مهمی را ذکر کرده است.
به گفته رابرت کندی، "بنیاد گیتس 1.2 بیلیون دلار برای طرح واکسیناسیون خود در هند هزینه کرده و با این عنوان بین سالهای 2000 تا 2017، 496 هزار کودک را در هند را واکسینه کرده است، به خاطر واکسنهای فلج اطفال بنیاد گیتس، سه چهارم این کودکان به فلج اطفال دچار شدهاند! به عبارت دیگر فلج اطفال در هند تقریبا ریشهکن شده بود اما واکسنهای اخیر این بیماری را دوباره شایع کرد!"
او در این پست موارد دیگری از عقیمسازی زنان در آفریقا و کشتار و فلج کردن کودکان در این قاره را نیز ذکر کرده است؛ کندی میگوید بنیاد گیتس 230 هزار دختر جوان هندی را واکسینه کرده است و تاکنون مشخص شده که یک هزار و 200 نفر از این دختران به عوارضی همچون ناباروری دچار شدهاند! در سال 2010 بنیاد مذکور یک نمونه از واکسن مالاریا را در آفریقا بر روی 5 هزار و 49 نفر آزمایش کرد که از این میان 151 نفر فوت کرده و یک هزار و 48 نفر دچار تشنج و بیماریهای همچون فلج اطفال شدند!
افشاگری کندی در حالی است که در سال مالی 2019- 2018 کمکهای مالی بنیاد گیتس به ارزش 367 میلیون 700 هزار دلار به پروژههای سازمان جهانی بهداشت سرازیر شد؛ به این ترتیب این بنیاد پس از آمریکا با 553 میلیون دلار، بزرگترین حامی مالی این سازمان است و کمکهای مالی نهاد گیتس 77 درصد از بودجه سازمان جهانی بهداشت را تشکیل میدهد! منتقدان احتمال میدهند که گیتس زمینههایی که این کمکها باید در آن هزینه شوند را مشخص و به این ترتیب برای این سازمان جهانی تعیین مسیر کرده است.
از طرفی براساس پژوهشهای سایت "Global Research" بیش از 25 سال است که "بیل گیتس" بنیانگذار ثروتمند شرکت عظیم مایکرو سافت و بنیاد تحت مدیریت وی "Bill and Melinda Gates Foundation"، واکسیناسیون میلیونها کودک در کشورهای به اصطلاح فقیر در آفریقا و آسیا را بر عهده گرفتهاند اما بیشتر این پروژه واکسیناسیون، نتایج فاجعهباری به همراه داشته و باعث شیوع بیماریهای گوناگونی از جمله فلج اطفال در هند، عقیمسازی جوانان در کنیا با واکسن کزاز و مرگ بسیاری از کودکان در کشورهای در حال توسعه با حمایت سازمان بهداشت جهانی شده است.
نکته جالب در مورد بیل گیتس آن است که وی برنده جایزه "جمعیت" سازمان ملل شده است؛ لازم به ذکر است که این جایزه به "محمدجلال عباسی شوازی" از ایران نیز اعطا شده است!