اسمعیلی گفت: برگزاری این قبیل برنامهها به منظور بررسی و شناخت نقاط قوت و ضعف واحدهای اشتغال و حرفه آموزی میباشد و این مهم موجب بهسازی و اصلاح ساختار در راستای شناسایی و حل مشکلات در مسیر توانمند سازی واحدهای اشتغال و حرفه آموزی میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اسمعیلی در حاشیه نخستین نشست مسئولین ادارات اشتغال و حرفه آموزی ندامتگاههای تابعه با تاکید بر ایجاد ساز و کارها در جهت ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با نیازها اظهار داشت: افزایش بهره وری، تولید و ایجاد زمینههای اشتغال پایدار از طریق ارائه آموزشهای مهارتی در گرو ارتقای توانمندی منابع انسانی است.
وی افزود: توسعه و گسترش بسترهای اشتغال در ابعاد و جایگاههای مختلف زندانها، همواره مورد توجه مدیرکل زندانهای استان بوده، در این زمینه حمایتهای لازم صورت میگیرد.
اسمعیلی خاطر نشان کرد: بیکاری عامل کسالت زندانیان است، لذا اگر برنامههایی جهت آموزش و اشتغال زندانیان نداشته باشیم یا آموزشهای تدوین شده را به درستی اجرا نکنیم، شاهد اتلاف وقت مددجویان و فرصتهای بازپروری خواهیم بود.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندانهای استان تهران همچنین گفت: وقتی میخواهیم به اشتغال و جامعهای توانمند بیاندیشیم باید به خاطر داشته باشیم که راه کار آن در بهره گیری از نیروی انسانی توانمند و ماهر نهفته است.
او ضمن تقدیر از زحمات انجام شده مسئولین اداره اشتغال و حرفه آموزی زندانها در سال گذشته، گفت: شیوع ویروس کرونا در جامعه و اجرای برنامههای پیشگیری از ورود این بیماری به زندان ها، موجب تعلیق فعالیتهای آموزشی و اشتغال زندانیان در سطح ندامتگاههای استان تهران گردید.
اسمعیلی در پایان تأکید کرد: بر اساس پروتکلهای بهداشتی و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، لازم است مسئولین اشتغال و حرفه آموزی ندامتگاهها با همکاری واحدهای بهداشتی و درمانی در لحاظ نمودن دستورالعملهای بهداشتی در خصوص اجرای فرآیند آموزشهای مهارتی و اشتغال زندانیان اهتمام لازم را به عمل آورند.
شایان ذکر است: نشست یک روزه مسئولان اشتغال و حرفه آموزی زندانهای تابعه استان تهران، در مرکز آموزشی و پژوهشی منطقه ۷ برگزار شد.