شهر هشت بندی هرمزگان با ۸۰۰۰ نفر جمعیت، فاقد مرکز بستر درمانی است؛ البته این مرکز در سال ۹۶ از سوی بنیاد علوی راهاندازی شده؛ اما تاکنون فعالیت نکرده است!
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز بستر درمان شهر هشت بندی واقع در شهرستان میناب در سال ۹۶ از سوی بنیاد علوی راه اندازی شده، اما با اینکه چند سال از راه اندازی آن میگذرد، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که موظف به تامین نیروی انسانی و تجهیزات برای بهره برداری از این مرکز بوده، هنوز نسبت به بهره برداری آن اقدامی انجام نداده است.
در راستای رسیدگی به این مسئله و پیرامون مصائبی که مردم شهر هشت بندی از نبود مرکز بستر درمان متحمل شده اند، ۱۸ تیرماه گزارشی از سوی خبرگزاری دانشجو، با عنوان «مردم هشت بندی چشم انتظار یک مرکز درمانی!» منتشر شد.
در ادامه پیگیریهایی که انجام شد، صدا و سیمای خلیج فارس در گفتگوی خبری با محمود حسین پور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان جویای این مسئله شد و حسین پور در این باره گفت: بستر درمان واژه جدیدی است که بین خدمات بهداشتی و درمانی قرار دارد. اگر مبنا را بر اساس خدمات بهداشتی تعریف کنیم، برای جمعیت ۸ هزار نفری هشت بندی، طبق استاندارد بایستی مرکز درمانی دو شیفته صبح و بعد از ظهر در این شهر فعالیت کند. اما با توجه به اینکه هشت بندی موقعیت ویژهای دارد و جمعیت آن به صورت شناور در برخی از فصول سال بیشتر میشود، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصمیم گرفته برخی از خدماتش را به این شهر انتقال دهد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز کرد: در تلاشیم تا هفته دولت مرکز بستر درمان شهر هشت بندی را به بهره برداری برسانیم و نیروی انسانی و تجهیزات این مرکز را تامین کنیم و تا قبل از شهریور ۹۹ فعالیت این مرکز آغاز شود. نحوه فعال سازی این مرکز نیز در کمیتههای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حال بررسی است.