جناب آقای دکتر حسینی رئیس مرکز بهداشت صداوسیما در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه صداوسیما در این خصوص اظهار داشتند:
«اما اگر بیماری چه دانشجو، چه غیر دانشجو، علایم بیماری کرونا را دارد و پزشک با آزمایش و یا با معاینه تشخیص بیماری کووید ۱۹ را داده است یعنی قطعی جواب آزمایش مثبت هست، در این شرایط بهترین حالت ممکن این است که این افراد اگر علایم شدید تنفسی ندارد در خانه خودشان بصورت جداگانه مراقبت شوند تا آن حمایت های عاطفی و خانوادگی و تغذیه ای از فرد بشود تا وضعیت بهتری پیدا کند. بهترین حالت را در این میبینیم که که این افراد در خانه خود بمانند.»
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا نیاز است که از تمام دانشجویان ساکن خوابگاه تست کرونا گرفته شود، انجام آزمایش برای همه دانشجویان را لازم ندانست و گفت: « آزمایش pcr برای کسانی که هیچ علامتی ندارند ضرورتی ندارد چون حتی اگر شما آزمایش pcr انجام بدهید ۷۲ ساعت دیگر نتیجه مشخص می شود و معلوم نیست که شخص در طول این ۷۲ ساعت، از یک فرد ناقل دیگر این بیماری را نگیرد و امکان پذیر نیست که ما هر روز از همه مردم آزمایش pcr بگیریم. لذا توصیه می شود تا زمانی که ما علایم بیماری را نداشته باشیم واقعا نیاز به آزمایش تشخیصی نیست و کافی است همان رعایت های بهداشتی در نظر داشته باشیم ... لذا هیچ نیازی به تست همه ساکنان خوابگاههای دانشجویی نیست».
۱۲- نکته حائز اهمیت این است که تمام این پیشنهادات مسئولان دانشگاه در حالی بود که هیچ دانشجویی که نتیجه آزمایش او به صورت قطعی مثبت باشد وجود نداشت و تنها برای رفع نگرانی چند دانشجوی مشکوک و یا سایر ساکنین، این پیشنهادات پیگیری شد. تاکنون هم هیچ مدرکی مبنی بر ابتلای قطعی دانشجویان ساکن خوابگاه ارائه نشده است. با این وجود باز هم در همان زمان به دانشجویان اعلام شد که هرکس علائمی دارد که مشکوک به این بیماری است و یا حتی نگران است که مبتلا شده باشد جهت انجام آزمایش به مرکز بهداشت سازمان معرفی خواهد شد اما روز بعد هیچ دانشجویی چنین درخواستی نداشت و حتی یک نفر جهت تست مراجعه نکرد و همه دانشجویان ضمن تخلیه خوابگاهها به شهر های خود بازگشتند. لذا ادعای باقی ماندن نیمی از دانشجویان در خوابگاه دروغ است. ادعای ابتلای جمعی از دانشجویان به کرونا هم دروغ است. ادعای وخیم بودن حال برخی دانشجویان هم بنا به اعلام مرکز بهداشت سازمان که معاینه و آزمایشها را انجام داد، دروغ است. ادعای آواره شدن دانشجویان در خیابانها هم دروغ است و برخی دانشجویان که مشکل تهیه بلیط داشتند تا سه روز بعد از اعلام تعطیلی هم بدون هیچ مشکلی در خوابگاه اقامت داشتند. ادعای تماس دکتر زالی و یا سایر مقامات استان با رییس دانشگاه جهت غیر حضوری شدن امتحانات هم دروغ است. متاسفانه همه این دروغها هم با ادعاهای ارزشی و به «قصد قربت»! نشر داده میشد که البته جز رسوایی برای مدعیان حاصلی نداشت و برای همه روشن شد که اهداف ناسالم دیگری در پس صحنه برای تخریب وجهه دانشگاه وجود داشته است.
بدیهی است پیگیری قانونی در خصوص نشر اکاذیب و تحریک به اخلال در امور دانشگاه از مجاری ذیصلاح انجام خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما