مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شیروان گفت: اسناد و مدارک مربوط به اراضی تملک شده مردم روستای «دوین» مورد بازبینی قرار گرفت و با همکاری بسیج حقوقدانان استان پیگیر مطالبات مردمی از نهاد قضایی هستیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مردم روستای دوین شهرستان شیروان خراسان شمالی با مشکلات اقتصادی، معیشت و کم آبی فراوانی دست و پنجه نرم می کنند و در این راستا خطاب به مسئولان اعتراضاتی داشته اند.
خبرگزاری دانشجو برای پوشش این مشکلات بارها مسائل را از مردم و مسئولان پیگیری کرده است که می توانید جزئیات آن را در لینک های زیر مطالعه کنید.
اما بسیج دانشجویی شهرستان شیروان نیز به این مسئله ورود داشته و در حال بررسی و پیگیری ماجرا است. مهدی کیایی فر، مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شیروان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در این خصوص با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون اهمیت روستاها در تولید، حیات و موجودیت کشور، گفت: کشاورزی و دامپروری دو عنصر زیربنایی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی کشور است و این مهم با توجه به رشد و توسعه اقتصاد روستایی محقق خواهد شد.
کیایی فر ادامه داد: در روزهای گذشته، بسیج دانشجویی شهرستان جلسات متعددی با مسئولین مربوطه از جمله ادارات ثبت و منابع طبیعی و همچنین شورای روستای دوین برگزار کرد که در راستای این جلسات، اسناد و مدارک مربوط به اراضی تملک شده مورد بازبینی قرار گرفت و با همکاری بسیج حقوقدانان استان پیگیر مطالبات مردمی از نهاد قضایی هستیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزادشیروان در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه با فرماندار این شهرستان بیان کرد: طی این جلسه خصوص توسعه اقتصادی شهرستان گفتگوهایی انجام شد.
وی افزود: با بخشی از سخنان فرماندار در خصوص نیاز سرمایه گذاری و احداث پروژههای صنعتی و گلخانهای در راستای توسعه اقتصادی شهرستان موافق هستیم، اما با این شرط که نباید اختلالی در امور اقتصادی و معیشتی مردم منطقه ایجاد شود.
کیایی فر تصریح کرد: تجربههای گذشته در خصوص پروژههایی که با تملیک اراضی انجام شده و بعد از گذشت چندین سال همچنان به مرحله بهره برداری و اجرا نرسیده و یا اینکه بعضی دارای بدنههای اجرایی غیر بومی میباشند، ما را بیش از پیش در خصوص آینده دوین نگران ساخته است.
این فعال دانشجویی شیروان بیان کرد: در حال حاضر ادامه این روند منجر به رکود بیشتر و نابودی دامپروری و کشاورزی در منطقه دوین و در نهایت توقف کسب و کار روزمره آنها میشود.
کیایی فر اضافه کرد: مهاجرت اهالی روستای دوین خود صحهای بر این ادعاس که سیاستهای مسئولین استان درمناطقی مانند دوین، کاملا به نفع صنایع تمام شده است.
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شیروان عودت زمینهای واگذار شده به صنایعی که پس از گذشت سالها همچنان بلا استفاده مانده را از الزامات دانست و گفت: واگذاری باقی مانده اراضی به صنایع وابسته به آب آن هم در منطقه کم آب دوین، به مشکلات ناشی از کم آبی دامن میزند و همچنین مراتع روستایی به جای دام، زیر کلنگ صنایع میرود و اثری جز بن بست برای کشاورزی و دامپروری در پی نخواهد داشت.
وی افزود: اکنون در حال انجام مراحل بررسی و تحقیقات میدانی حول موضوع کم آبی روستا هستیم. رفع علل خشکی سرچشمه دوین و مشکل کم آبی منطقه در دستور کار بسیج دانشجویی قرار گرفته است که نیازمند یاری، توجه و کمک هرچه بیشتر مسئولین محترم هستیم.
کیایی فر گفت: احیای کشاورزی و دامپروری در کنار صنایع، خواسته اصلی ماست و این نوید را به اهالی دوین میدهیم که پیگیریها ثمربخش خواهد بود و تا گامهای آخر بهبودی وضع معیشتی دوین به همت مسئولان شهرستان درکنار مردم خواهیم بود.