بنیاد مستضعفان تمامی زندانیان جرایم غیر عمد کشور از جمله بدهکاران مهریه که میزان بدهی آنان زیر ٥٠ میلیون تومان بوده رو آزاد کرده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ۲۴ تیرماه بود که سید پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان با حضور در زندان بزرگ تهران طرح آزادی زندانیانن غیر عمد را کلید زد، اما حاشیههای این مراسم به اینجا ختم نشد و برخی مدعی شدند که فتاح سودای انتخابات در سر دارد، ولی او در نشست خبری خود این ادعا را رد کرد و گفت که قصد شرکت در انتخابات را ندارد.
گفتنی است روز گذشته در میان انبوه اخبار و تیترهای گوناگون به خبری برخوردیم که بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ۱۹ میلیارد تومان خرج مهریه ۱۲ زن کرده و تنها ۱۲ نفر از زندانیها آزاد شدند!
از همین رو خبرنگار اجتماعی ما پیگیر صحت خبر را از مسولان بنیاد مستضعفان شد و به این پاسخ رسید که بنیاد مستضعفان تمامی زندانیان جرایم غیر عمد کشور از جمله بدهکاران مهریه که میزان بدهی آنان زیر ٥٠ میلیون تومان بوده رو آزاد کرده است و کل اعتبار تخصیص داده شده براى این موضوع ٥٠ میلیارد تومان بوده است.
در ادامه گفته شد ممکن است بدهی فردی بیش از ٥٠ میلیون تومان بوده، ولی سازمان زندانها پیگیری بوده است که رضایت طرف مقابل را جلب کند تا با دریافت مبلغ ٥٠ یا کمتر، رضایت دهد و فرد مورد نظر آزاد شود.
گفتنی است از طرف دیگه ممکن است خیرین نیز با سازمان زندانها مشارکت کرده باشند و افراد دیگرى را هم آزاد کنند. اما توافق بنیاد با سازمان زندانها، براى آزادی زندانیان جرایم غیرعمد زیر ٥٠ میلیون تومان بوده است.
از حقوق زن که نمی تونند بذل و بخشش کنند وقتی اقای رییسب و علما دستور و بخشنامه حبس زدایی صادر می کنند نمیشه که به زن ظلم بشه به هر حال از بیت المال و یا از همین طریق باید به زن هم از نظر مالی کمک کنند نمیشه که زندان نرن چون خرج داره میرن مجرم میشن سازمانی هم پول پرداخت نکنه از کیسه زن چرا بذل و بخشش بشه پس لطفا منتشر شود تا ببینید که تو این قضیهذمشکل مهریه مسیله حل نشد صورت مسئله پاک شد
طرح ازادی زندانیان غیر عمد بسیار عالی است ازجمله زندانیان مهریه ؛من همسرم بهد چند روز از وقوع عقد بدون علت خانه راترک کرده و مهربه اش را اجرا گذاشته منی که هیچ چیز ندارم و بیکارم ایا درسته برم زندان
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.