به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فاطمه کاهی با اعلام این مطلب، گفت: درخواستهای ماه اردیبهشت بطور کامل صادر شده است و هم اکنون درحال صدور درخواستهای ماه خرداد هستیم.
وی با رد برخی ادعا مبنی بر تاخیر ۶ ماهه صدور کارت سوخت المثنی، افزود: حداکثر زمان انتظار برای صدور کارت سوخت ۳ ماه است و اگر کسی پس از سه ماه کارت سوخت به دستش نرسید، باید مراتب را از درگاه اینترنتی epolice.ir و با وارد کردن شماره پلاک خودرو، پیگیری کند.
کاهی گفت: ممکن است یکی از دلایل تاخیر در ارسال کارت سوخت، حضور نداشتن متقاضی در آدرس قید شده به هنگام مراجعه مامور پست باشد، بنابراین متقاضیان میتوانند با استعلام کارت سوخت خود در سامانه پلیس، از محل نگهداری کارت خود در مراکز پست مطلع شوند و برای دریافت آن اقدام کنند.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تأخیر بهوجود آمده در فرآیند صدور و ارسال کارت سوخت را به دلیل شرایط ویژه شیوع کرونا در کشور دانست و گفت: پیش از این حداکثر مدت انتظار برای صدور کارت سوخت کمتر از دوماه بود، اما با شرایط بوجود آمده این مدت انتظار به حدود سه ماه افزایش یافته است.
وی با تأکید بر اینکه این افزایش زمان صدور کارت سوخت تنها مربوط به خودروهای شخصی است، تأکید کرد: مدت انتظار صدور کارت سوخت خودروهای عمومی همچون گذشته بوده و وقفهای در این زمینه بهوجود نیامده است.