محققان اعلام کردند افراد بهبود یافته از کووید ۱۹ مستعد ابتلا به اختلالات روانی گسترده هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ۹ ماه از همه گیری ویروس کرونا در جهان میگذرد. به دلیل آنکه این ویروس به تازگی کشف شده است، دانشمندان هر روز به ابعاد جدیدی از رفتار آن پی میبرند. به تازگی دانشمندان در یک مطالعه به تاثیرات مخرب این ویروس در سلامت روانی افراد پی بردند.
بر این اساس، مطالعات دانشمندان نشان میدهد کسانی که به ویروس کرونا آلوده شده اند، یک ماه پس از ابتلا مستعد مبتلا شدن به بیماریهای روانی هستند. محققان اعلام کردند کسانی که از کرونا جان سالم به در میبرند به طور قابل توجهی در خطر انواع اختلالات روانی از جمله جنون و زوال عقلی قرار دارند.
محققان تاکید کردند موارد بسیار زیادی از انواع اختلالات روانی و اختلالات اضطراب در بهبود یافتگان از کرونا دیده شده است. عوارض روانی دیگر بیماری کرونا در مبتلایان شامل افسردگی و بی خوابی میشود.
دانشمندان با بررسی بیش از ۶۲ هزار بیمار کرونایی پس از بهبودی مشاهده کردند «اختلال استرس پس از سانحه» و اختلالات ترس و هراس به صورت گستردهای در میان آنها دیده میشود همچنین یک نفر در هر ۱۶ نفر که پیشتر هیچ گونه سابقه بیماری روانی نداشته است پس از یک تا سه ماه از بهبودی امکان ابتلا به اختلالات روانی را دارد.
محققان تاکید دارند شواهد بررسی ۱۴ تا ۹۰ روزه پس از بهبودی افراد از کووید ۱۹ نشان میدهد نزدیک به ۶ درصد مبتلایان نخستین علائم اختلالات روانی را از خود نشان داده اند.