بخش ۲ اکریلیک در کارخانه پلی اکریل اصفهان با وجود وعدههای مسئولان برای حمایت از خط تولید، تعطیل شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت پلی اکریل اصفهان در سال ۵۳ و با هدف تولید انواع نخ و الیاف پلی استر و الیاف اکریلیک فرشی، پتویی و تاپس پلی استر احداث شد. این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ملی اعلام شد و تحت مدیریت دولت جمهوری اسلامی ایران درآمد. با آغاز خصوصی سازی شرکتهای بزرگ و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، این شرکت نیز در دهه ۸۰ به بخش خصوصی واگذار شد.
از سال ۸۹ و با ورود تیم مدیریتی جدید به پلی اکریل اصفهان، وضعیت این کارخانه به سمت ورشکستگی پیش رفت و مشکلات شرکت آغاز شد. اعلام ورشکستی این شرکت برای اولین بار در سال ۹۵ رخ داد، اما در نیمههای سال ۹۶ و با ارائه تسهیلات از سوی دولت و تلاش کارگران، این شرکت توانست فعالیت خود را دوباره آغاز کند. اما مشکلات این شرکت تا سال گذشته دوباره اوج گرفت تا جایی که کارگران آن معوقات ۹ ماهه داشتند و این بار کسی حاضر نبود مسئولیت آن را به عهده بگیرد.
حجت الاسلام درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، سال گذشته ضمن بازدید از شرکت پلی اکریل اصفهان و شنیدن مشکلات آن از زبان کارگران و کارکنان این شرکت، برای پیگیری مشکلات آن قول مساعد داد. در آن زمان بخشهای اکریلیک یک و اکریلیک ۲ این شرکت در انتظار مواد اولیه برای تولید بودند و بخشهای پلی استر و پلی اکریل کارخانه با ظرفیت کامل مشغول به کار بودند. پس از پیگیریهای مسئولان، بخش ۲ اکریلیک این کارخانه با ۲۰ درصد ظرفیت، به فعالیت ادامه داد.
این خط تولید ۲۰ درصدی دوام چندانی نداشت و پس از حدود ۹ ماه، خبر تعطیلی کامل هر دو بخش اکریلیک این کارخانه منتشر شده است.
این در حالی است که در اوایل شهریورماه، رئیس شورای اسلامی کار پلی اکریل از چراغ روشن کارگاهها خبر داده و گفته بود که به زودی همه کارگران سرکار حاضر خواهند شد.
تا یک ماه گذشته، دستمزد ماهانه کارگران به موقع پرداخت شده بود و آنان بخشی از معوقات گذشته خود را نیز دریافت کرده بودند.
به گفته رئیس شورای اسلامی کار پلی اکریل، بخشهای پلی استر با همه ظرفیت فعال بوده و یک خط تولید در بخش ۲ اکریلیک نیز کار خود را ادامه میداد.
تعطیلی کارخانه پلی اکریل در بخشهای اکریلیک به دلیل نبود مواد اولیه، ضربه مهلکی به این مجموعه وارد میکند و ممکن است فعالیت در بخشهای دیگر را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
در گزارشهای بعدی با کارگران و مسئولان کارخانه و استان ارتباط گرفته و از تلاش آنها برای جان گرفتن تولید در کارخانه می پرسیم.