داریوش نعمتاللهی گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز علل مختلفی دارد که از آنها میتوان به افزایش قیمت نهادهها اشاره کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل دفتر بهسازی تولید سازمان عشایری صبح امروز در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران درباره کاهش خرید دامهای عشایری توصیح داد: با توجه به اینکه عشایر حدود ۲۲ میلیون راس دام را در اختیار دارند، حدود ۲۳درصد از تولیدات گوشت قرمز کشور را تولید میکنند. نزدیک به ۱۹۰ هزار تن گوشت تولیدی دام عشایر در سال جاری را داشتیم، اما افزایش قیمت گوشت قرمز علل مختلفی دارد که از آنها میتوان به افزایش قیمت نهادهها اشاره کرد. وی ادامه داد: نسبت به سال گذشته برخی از نهادهها به خصوص نهادههای وارداتی افزایش قیمت داشته و باید در نظر بگیریم تنها حدود نیمی از نیاز عشایر به تامین علوفه از طریق مراتع است. نعمت اللهی اضافه کرد: خوشبختانه در بخش عشایری کسری تولید گوشت قرمز نداریم. مولفههایی در موضوع بازار، کاهش مصرف به دلیل تعطیلی ادارات و رستورانها و شیوع کرونا از جمله عواملی است که به افزایش قیمت گوشت دامن زده است.