به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعضای پویش «استنداپایکس» با حضور در این حرکت اعتراضی شعار نوشتههایی را حمل میکردندکه روی ان عبارت هایی با این مضمون نوشته شده بود که همهگیری ویروس کرونا یک پدیده ساختگی است. آنها همچنین با سردادن شعارهایی خواستار توقف محدودیتهای کرونایی شدند.
معترضان که اغلب از طرفداران تئوری توطئه هستند بر این باورند که واکسیناسیون کرونا جامعه بشری را به یک آزمایشگاه وسیع انسانی تبدیل کرده که میلیاردها دلار برای شرکتهای داروسازی سودآوری خواهد داشت. آنها ادعا میکنند «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت مایکروسافت در حال ساخت میکروچیپهایی است که از طریق واکسن کرونا به بدن افراد تزریق شود.
انگلیس که بعد از ایتالیا دارای بالاترین آمار فوتیهای ناشی ابتلا کرونا در قاره اروپاست، در هفته های گذشته صحنه تظاهرات مخالفان محدودیتهای کرونایی و افرادی بوده که بحران کنونی را ساختگی می دانند.
تظاهرات امروز در لندن نیز در حالی برگزار شد که بر اساس تصمیم جدید دولت، پایتخت و تعدادی دیگر از شهرستانهای واقع در جنوب شرق انگلیس از بامداد امروز(چهارشنبه) وارد بالاترین سطح محدودیتهای کرونایی خواهند شد.
«مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس دیروز در سخنانی با اعلام این مطلب از شناسایی گونه جدید ویروس کرونا خبر داد که باعث شیوع سریع این ویروس در مناطق جنوب شرق کشور شده است.
وی با ایراد سخنانی در مجلس عوام توضیح داد که این گونه اولین بار در منطقه «کنت» واقع در جنوب شرق انگلیس کشف شده و این مساله جمعه گذشته به اعضای دولت گزارش شد. او با این حال اطمینان خاطر داد هنوز نشانهای یافت نشده که ثابت کند واکسن کرونا برای مقابله با گونه جدید، اثربخش نیست.
عملیات تزریق واکسن کرونا از سهشنبه ۱۸ آذر در سراسر انگلیس آغاز شده است. دولت این کشور امیدوار است که تا تابستان سال آینده جمعیت ۶۶ میلیون نفری این کشور واکسینه شوند.
بوریس جانسون معاونت جدیدی را برای نظارت بر عملیات واکسیناسیون سراسری در وزارت بهداشت تشکیل داده است. با این حال کارشناسان هشدار داده اند انتظار بازگشت روال زندگی به شرایط عادی تا آوریل (فروردین ۱۴۰۰) با کاربرد واکسن کرونا، واقع بینانه نیست.