کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج میگویند مالکان بیمارستان در رسانهها اعلام میکنند که حقوق کارکنان را پرداختهاند؛ اما نمیگویند که این حقوق نصفه و نیمه و حتی کمتر از مبلغ اصلی پرداخت شده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * شاید بتوان گفت که شرایط این روزهای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج به جایی رسیده است که برای حل مشکلات آن اقدامی انقلابی نیاز است یا باید برای همیشه با این مرکز درمانی خداحافظی کنیم. تعویق چند ماهه حقوق کارکنان بیمارستان، گلایه کارکنان بیمارستان از بدقولیهای مکرر مالک بیمارستان، شفاف نبودن بدهیهای قبلی بیمارستان و ... از مسائلی است که بیمارستان امام خمینی (ره) کرج را به مرحله سختی رسانده است.
از یک سو، خسروی، یکی از مالکان بیمارستان میگوید که حسابرسیهای قبلی از بیمارستان دچار اشکالات بسیار بوده و از طرف دیگر سازمان همیاریهای شهرداری استان البرز اعلام میکند که مساله افزایش بدهی یکی از شرکتهای طلبکار بیمارستان، بهدلیل اشتباه مالکان بیمارستان رخ داده است.
عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، از زمانی که مسئولیت خود را در مجلس به عهده گرفته، حل کردن مشکلات بیمارستان امام خمینی (ره) را به عنوان یکی از کارویژههای خود تعریف کرده است. در بازدید اخیر او از بیمارستان، ابعاد جالبی از مشکلات این بیمارستان از زبان کارکنان آن مطرح میشود؛ نکاتی که به نظر میرسد از سوی مسئولان و مالکان بیمارستان به آن توجه کافی نمیشود.
آماری از فعالیت بیمارستان؛ از تیر تا دی
پیش از این، از سوی مالکان بیمارستان اسنادی در اختیار خبرگزاری دانشجو قرار گرفته بود که نشان دهنده فعالیت بخشهای مختلف آن در ماههای اخیر بود. براساس این نمودارها در تیرماه، ۶۹ عمل جراحی، در مردادماه هم ۱۴۶ عمل، در شهریور ۱۶۶ عمل، در مهر ۲۱۲ عمل، در آبان ۱۵۴ عمل و در آذر امسال ۱۴۸ عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است. عمل قلب، زنان، جراحی عمومی، ارتوپدی، پوست، پلاستیک، ارولوژی و ENT در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج صورت گرفته است. براساس این اطلاعات در این نمودارها حدودا تا نیمههای دی ماه نیز ۲۲ عمل جراحی در این بیمارستان صورت گرفته است.
این تصویر از سوی مالکان بیمارستان در اختیار خبرگزاری دانشجو قرار گرفته و فاقد مهر رسمی بیمارستان بوده است
همچنین براساس اطلاعاتی که از سوی خسروی، مالک بیمارستان در اختیار خبرگزاری دانشجو قرار گرفته است، در تیرماه ۵۰۱ نفر در درمانگاه این بیمارستان ویزیت شده اند، در مرداد ۱۱۵۶ نفر، در شهریور ۱۱۶۱ نفر، در مهرماه ۱۰۱۳ نفر، در آبان ۶۳۰ نفر، در آذر ۶۲۸ نفر و در نیمه اول دی ماه ۱۳۲ نفر ویزیت شده اند. این تعداد افراد به متخصصان اعصاب، قلب، جراحی عمومی، عفونی، گوش و حلق و بینی، ارولوژی، چشم، ارتوپدی و زنان مراجعه کرده اند. اما به نظر میرسد که آنچه ظرفیت فعال بیمارستان بسیار پایینتر از چیزی است که این نمودارها نشان میدهند.
این تصویر از سوی مالکان بیمارستان در اختیار خبرگزاری دانشجو قرار گرفته و فاقد مهر رسمی بیمارستان بوده است
خسروی، مالک بیمارستان هم قبلا به خبرگزاری دانشجو گفته بود که حقوق کارکنان بیمارستان را تا مرداد پرداخت کرده ایم؛ البته صرفا حقوق پایه و بدون مزایا.
در بازدید عباسی، نماینده مردم کرج از بیمارستان، تختهای خالی در بخشهای مختلف این بیمارستان مشهود بود. از سوی دیگر کارکنان آن گلایههای زیادی را مطرح میکردند. به گفته کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، حقوق کارکنان را پرداخت کردهاند، اما نه به صورت کامل.
به گفته این کارکنان، مالکان بیمارستان پرداختهایی با مبالغی کمتر از یک میلیون تومان هم داشتهاند که بخشی از حقوق کارکنان بیمارستان بوده است. یکی از کارکنان بیمارستان در حاشیه بازدید عباسی میگوید که صرفا اعلام میشود حقوق پرداخت شده، اما اینکه چه مقدار از آن را پرداخت کردهاند، نمیگویند.
پذیرش بیمار کرونایی با هدف دریافت بودجه!
کارکنان معتقدند که مالک بیمارستان در روزهای کرونایی، تعدادی بیمار کرونایی را به بیمارستان آورده تا صرفا بتواند بودجهای دریافت کند. اما در واقع تعداد کمی از بیماران کرونایی در بیمارستان بستری بوده اند. آنان میگویند در آن زمان از اینکه بیمارستان دوباره احیا میشود، خوشحال بودند و با وجود سختی ها، تجهیزات حفاظتی مانند ماسک و دستکش را خودشان تهیه میکردند، اما پس از مدتی متوجه شده اند که این موارد صرفا نمایشی است و برای دریافت بودجه است.
با اینکه آمارهایی که از سوی مالکان بیمارستان منتشر شده، نشان میدهد ظرفیت نسبتا خوبی از بیمارستان در حال فعالیت است؛ اما در ویدئویی که از بازدید عباسی از بیمارستان منتشر شده، تختهای خالی آن، بیشتر به چشم میخورد.
رئیس کل دادگستری البرز هم وعده پیگیری مشکلات این بیمارستان را داده است. به گفته فاضلی هریکندی، هنوز رأی صادر شده درباره مالک بیمارستان مبنی بر خلع ید مالک در مرحله تجدیدنظر است. یعنی رأی در مرحله اول صادر شده و اکنون در تجدیدنظر در حال بررسی است. او گفته است که پس از صدور رأی قطعی، دستگاه قضایی استان البرز در راستای حفظ بیت المال عمل خواهد کرد.