مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در تازهترین ارزیابی نظام رتبهبندی وبومتریک، دانشگاه رازی با ۶۷ رتبه صعود از رتبه ۲۰۰۹ به رتبه ۱۹۴۲ در جهان رسیده است.
کیانوش چقامیرزا، مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در تازهترین ارزیابی وبسایت دانشگاهها و مراکز پژوهشی جهان که توسط نظام رتبهبندی وبومتریک صورت گرفته، دانشگاه رازی با ۶۷ رتبه صعود از رتبه ۲۰۰۹ به رتبه ۱۹۴۲ در جهان رسیده است. همچنین این دانشگاه رتبه ۳۰ در بین دانشگاههای کشور و رتبه ۱۴ را در بین دانشگاههای جامع کسب کرده است.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: نظام رتبهبندی وبومتریک یک نظام ارزیابی است که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (CINDOC) که واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا به شمار میرود، تهیه میشود. این نظام رتبهبندی عملکرد دانشگاهها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی دنیا را بر اساس میزان حضور آنها در محیط وب، سالیانه دو بار در ماههای تیر و دی ارزیابی میکند.
چقامیرزا در خصوص شاخصهای نظام رتبهبندی وبومتریک، اظهار کرد: این نظام رتبهبندی، وبسایت مراکز پژوهشی جهان را بر اساس سه شاخص Impact (قابلیت دید) با وزن ۵۰ درصد، Openness (میزان دسترسی آزاد اطلاعات) با وزن ۱۰ درصد، Excellence (تعداد مقالات ایندکس شده دانشگاه و تعداد ارجات به مقالات در گوگل اسکالر) با وزن ۴۰ درصد بررسی کرده است.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه یادآور شد: معیار Presence که شامل تعداد صفحات وب موجود در وبسایت دانشگاهها است، در روششناسی نسخه اخیر حذف شده و مورد بررسی قرار نگرفته است.