فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این که موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا در حال تست عملیاتی است، گفت: نیروی زمینی با بهرهگیری از ظرفیتهای فکری و ایدهپردازان نخبه خود، متناسب با نیاز عملیاتی امروز تلاش میکند تا یگانها را از تحرک و کارآمدی لازم برای مقابله با تهدیدات نوین آماده کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دومین جشنواره ملی ایدهپردازی شهید نامجو نزاجا که صبح امروز (یکشنبه) در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، گفت: امروز در نیروی زمینی ارتش ۲۸ طرح لبیک را که هر کدام جامعه هدف خود را مد نظر دارد، در دستور کار قرار دادهایم.
وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در راستای حرکت بر مرز علم و دانش و رسیدن به جایگاه دانش بنیانی تلاش میکند، گفت: این جشنواره توسط دفتر مطالعات و تحقیقات راهبردی نیروی زمینی در راستای تقدیر از نخبگان و ایدهپردازان این نیرو برگزار شده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی با بهرهگیری از ظرفیتهای فکری و ایدهپردازان نخبه خود، متناسب با نیاز عملیاتی امروز تلاش میکند تا یگانها را از تحرک و کارآمدی لازم برای مقابله با تهدیدات نوین آماده کند.
امیر کیومرث حیدری همچنین در حاشیه این جشنواره با اشاره به توانمندی نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه، راکتاندازها و راکتها از تست موشک با برد ۳۰۰ کیلومتر توسط یگان موشکی نزاجا، هم زمان با برگزاری این جشنواره در یکی از مناطق کشور خبر داد.
وی افزود: این موشک در رده برد متوسط نیروی زمینی ارتش است که امروز به لحاظ دقت و قدرت این اندازهگیری انجام میشود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص مختصات عملیاتی این موشک گفت: این موشک از قابلیتهای نقطهزنی، هوشمندی و اتوماسیون برخوردار است و آمادگی دفاع از مرز و بوم جمهوری اسلامی ایران را در شرایط جوی مختلف دارد.
امیر حیدری تصریح کرد: تلاش میکنیم تا تسلیحات ما در این حوزه، هوشمند، برخوردار از قابلیت اتوماسیون و نقطه زن باشند.
وی در ادامه گفت: ما به جنگ بهعنوان یک علم و هنر نگاه میکنیم، برای جنگیدن و دفاع اثربخش از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، باید عالِم شده و به انواع علوم مجهز شویم؛ لذا در نیروی زمینی طبق یکی از طرحهای لبیک توجه ویژهای به کارکنانی که دارای ایدههای نو و مخترع و منشا حرکات جدیدی هستند، کردهایم.
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: در کنار آن با دانشگاههای کشور ارتباط علمی برقرار کرده ایم و امروز در جشنواره شهید نامجو به تکریم از تمام کسانی که در بعد علم و اختراعات با نیروی زمینی همکاری داشتند، پرداختیم.
فرمانده نیروی زمین ارتش در پایان گفت: ما دو هزار و ۸۶۰ مقاله در زمینه علوم نظری، صنعتی تحقیقاتی و فناوری که همه در لبه دانش بودند را در این جشنواره جمعآوری کردیم و از بین آنها تعدادی را به عنوان ایدههای برتر پذیرفتیم و تلاش میکنیم تا این ایدهها را در چرخش دفاعی نیروی زمینی وارد عمل کنیم و از این ایدهها بهرهمند شویم.