به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم اصغری تهیهکننده فیلم سینمایی «تکتیرانداز» به کارگردانی علی غفاری درباره زمان اکران این اثر گفت: قطعاً یکی از مهمترین بحثهای فعلی ما اکران این فیلم در شرایط مناسب است. با توجه به اینکه در یک سال گذشته ویروس کرونا مشکلاتی را برای کشور به ویژه برای سینماها به وجود آورده و اکران را دچار مشکل کرده است باید یک برنامهریزی منسجمی داشته باشیم تا با بهتر شدن شرایط بتوانیم «تکتیرانداز» را به نمایش بگذاریم با این حال با توجه به پیش بینیهای انجام شده امیدواریم بتوانیم در اواخر تابستان سال آینده، با بهبودی نسبی وضعیت کشور و بازگشت مخاطبان به سینماها، بتوانیم فیلم را به نمایش بگذاریم البته در آن هنگام تب و تاب سیاسی کشور را که مهمتریناش انتخابات است، پشت سر میگذاریم و شرایط هم بهتر میشود درواقع در نظر داریم همزمان با هفته دفاع مقدس این فیلم را اکران کنیم.
وی افزود: اولویت دوم ما برای اکران، نمایش در اواخر سال جاری و ایام نوروز بود که میتواند شرایط نسبتاً مساعدی برای اکران باشد، ولی به نظرم در این وضعیت که همهگیری کرونا در حال حادتر شدن و محدودیتها در حال بیشتر شدن است، نمیشود اکران مناسبی داشت، چون محدودیتها سینماها را هم محدود کرده و ریسک اکران را بالا برده است.
این تهیه کننده بیان کرد: یکی از دلایلی که اواخر تابستان سال آینده و هفته دفاع مقدس را برای اکران در نظر گرفتهایم این است که برای نمایش این نوع از فیلمها و برای جذب مخاطب بیشتر، نیاز به مقدماتی داریم که زمان بر است و باید هماهنگیهایی صورت بگیرد ضمن اینکه باید شرایط مساعدی به لحاظ وضعیت کرونایی باشد تا مخاطبان بیشتری را به سینما فرا بخوانیم به همین دلیل همچنان گزینه اکران در هفته دفاع مقدس سال آینده قوت بیشتری دارد.
اصغری گفت: یکی از معضلات نیمه دوم سال آینده این است که تعداد فیلمهای در صف اکران، زیاد خواهند بود در آن زمان در کنار «تکتیرانداز»، فیلمهای کمدی و اجتماعی هم حضور خواهند داشت که شاید سینماداران ترغیب شوند تا آن فیلمها را اکران کنند با این وجود خوشبختانه با بازخوردی که گرفتهایم متوجه شدهایم اگر شرایط مساعدی برای اکران باشد، به نظرم مخاطب زیادی را به سینماها میکشاند.
این تهیه کننده اظهار کرد: مطمئنم اگر شرایط خوبی فراهم و هماهنگیهای بین بخشی انجام شود و تبلیغات خوبی داشته باشیم، میتوانیم به فروش بسیار خوبی برسیم. در این میان به اکران آنلاین فکر نمیکنیم مگر اینکه بعد از نمایش در سینماها، این اتفاق بیفتد. بهتر است مخاطب «تکتیرانداز» را روی پرده سینما ببیند، چون یک فیلم حادثهای و اکشن است که اگر مخاطب آن را روی پرده ببیند، رضایت بیشتری خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به داوریهای سی و نهمین جشنواره فیلم فجر توضیح داد: من همه فیلمهای جشنواره را دیدم و به نظرم هیات داوران بیتوجهی خاصی نسبت به این فیلم داشتهاند که دلیلش نگاه آنها بوده است البته با توجه به ترکیب این هیات ما از قبل هم این موضوع را پیشبینی کرده بودیم. به نظرم این فیلم میتوانست در رشتههای زیادی نامزد بشود و جایزه بگیرد از همین رو به بعضی از همکارانم در این فیلم ظلم شده است. شاید این از قواعد بازی در جشنواره فیلم فجر است و هر ساله آسیبهایی دارد. هیات داوران شاید مایل نبودند فیلمی از قهرمانی که میتواند باعث غرور ملی جوانان باشد بتواند جزو فیلمهایی باشد که جایزه بیشتری بگیرد.
اصغری در پایان اظهار کرد: ما در نظر داریم «تکتیرانداز» را در جشنوارههای خارجی هم شرکت بدهیم البته نه هر جشنوارهای، چون برخی از آنها هم مشکلات جشنواره فجر خودمان را دارند به همین ترتیب اگر جشنوارههای دیگر نگاه منصفانهای داشته باشند و فارغ از اینکه فیلم متعلق به کدام کشور است و چه تفکر و ایدئولوژیای دارد، فیلم را ارزیابی کنند، «تکتیرانداز» میتواند قابل توجه مخاطبان خارجی قرار بگیرد.