به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کمتر از ۵ روز تا پایان سال ۹۹ باقی مانده و هنوز بازار کالاهای اساسی رنگ آرامش به خود ندیده است. جالب اینجاست مسئولان مدام از عزم جدی خود برای افزایش عرضه کالا و مدیریت بازار سخنانی را مطرح میکنند، اما در عمل خبری از ساماندهی بازار نیست.
صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفته است" در بهمن ماه در استان تهران ۳۲ هزار تن روغن نباتی توزیع شده است که ۱۷ هزار تن آن توسط فروشگاههای زنجیرهای و دیگر خردهفروشیها بوده و حدود ۱۴ هزار تن نیز برای مصارف صنف و صنعت توزیع شده است".
وی با بیان اینکه مردم بهدلیل حس بدبینیای که نسبت به آینده داشتند، میزان مصرف خود را افزایش دادهاند گفت: آمارها نشان میدهد میزان توزیع روغن نباتی بیشتر از مواقع معمول بوده است، اما با وجود این، میزان توزیع کماکان افزایش دارد.
با وجود این صحبتها بنا به اذعان فروشندگان روغن هنوز عرضه این کالا به صورت قطره چکانی است و با وجود تمام اعتراضها همچنان فروش اجباری کالا هم در کنار روغن وجود دارد. در این شرایط برخی از فروشندگان ترجیح میدهند با لغو سفارشات خود از کارخانجات حاضر به خرید اجباری تعدادی از کالاها نباشند. در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان با کاهش عرضه محصولاتی مانند کروسان پچ پچ، مربا، سس کچاپ و تن ماهی را به اجبار میفروشند و خبری هم از برخورد با متخلفین نیست.
خبرگزاری تسنیم چندین بار تماسهایی را با سازمان حمایت گرفت تا روند برخورد واحد بازرسی این سازمان را با کارخانجات متخلف جویا شود، اما متأسفانه حاضر به پاسخگویی نبودندو همین امر ابهامات را در برخورد با کارخانجات متخلف به وجود میآورد چراکه اگر نظارتها در بازار تشدید پیدا میکرد به طور حتم خبری از تخلفات کارخانجات آنهم در روز روشن نبود.
در ادامه این مطلب تصاویر فاکتورهای فروش تعدادی از فروشندگان دیده میشود که در آنها فروش اجباری کالا در کنار روغن درج شده است.