به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان فعالان و افراد دارای ایده و تخصص در حوزههای فناورانه است. بر همین اساس نیز تلاشهای خود را به حوزه اشتغالزایی و حمایت از اتصال زنجیره ایده به بازار معطوف کرده کاری که اولویت همه ستادها است و نتایج و دستاوردهای قابل قبولی برای این نهاد به ثبت رسانده است.
امسال اجرای این مدل حمایتی در ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز منجر به فراهم شدن زمینه اشتغال برای ۱۱۵ نفر در این حوزه شد. تحقق این امر هم در پیوست با برگزاری ۵۰ بوتکمپ تخصصی، حمایت از شکلگیری ۸ مرکز نوآوری و بیش از ۲۵ شتابدهنده به ثمر نشست. رویدادهایی که منجر به آموزش و مهارت افزایی حدود ۶۰۰ نفر در سال ۹۹ شد.
این ستاد برنامهای تدوین کرده است و در قالب آن از فعالیتهای ترویجی و کاربردی کردن پژوهشها و اقدامات حمایت میکند. این کار با هدف توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری و گسترش فضای استارتاپی این حوزه انجام میشود. ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی جهتدهی به تامین مالی نوآوری برای حمایت فناوریهای مرتبط با این صنعت و اجرای پروژههای پرچمدار را به هدف قرار داده است. نتیجه این تلاشها هم اجرایی شدن بیش از ۳۳ پروژه پرچمدار و زیرساختی در حوزه فناوریهای نوظهور دیجیتال و ۲۵ پروژه راهبردی و داخلی است.
کاری که با کمک و استفاده از ظرفیت شرکتهای بزرگ دانشبنیان، مشارکت بخشهای خصوصی و دولتی و تجربیات و ظرفیتهای بینالمللی به سرانجام خواهد رسید.