به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر ملکی با تاکید بر اینکه قیمت گوشت قرمز از ابتدای هفته کاهشی است، اظهار کرد: معمولا در تعطیلات نوروز دامداران کمتر دام برای عرضه به میآورند و این موضوع قیمت گوشت قرمز را تا حدی بالا میبرد.
وی ادامه داد: پس از پایان تعطیلات روند عرضه به مرور افزایش مییابد و به همان میزان قیمت گوشت نزولی میشود.
ملکی با تاکید بر اینکه در آستانه فصل زایشهای بهاره نیز هستیم، افزود: در ماههای اردیبهشت و خرداد با افزاش تولید دام، بازار به سمت اشباء شدن میرود و بار دیگر بازار کاهش قیمتها را تجربه میکند.
به گفته وی؛ علاوه بر افزایش عرضه دام عامل دیگری نیز این روزها بر آغاز روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تاثیر گذار بوده است.
ملکی این عامل را افزایش عرضه مرغ عنوان کرد که تا حدودی از فشار بر بازار مواد پروتئینی کاسته و قیمتها را متعادلتر کرده است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از اعلام قیمت گوشت قرمز برای ماه رمضان خودداری کرده و دلیل آن را جلوگیری از التهاب در بازار مواد پروتئینی عنوان کرد.
ملکی گفت: هر اعلام قیمتی میتواند روند طبیعی بازار را برهم بزند، به همین دلیل تا ثبات قیمتها نباید اعلام نظر کرد.
وی معتقد است؛ از ابتدای هفته آینده بازار گوشت قرمز به ثبات و قیمت برای ماه رمضان مشخص خواهد شد.