به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پدیده ماه کامل در کمترین فاصله از زمین قرار دارد به ماه صورتی یا «ابر ماه» هم مشهور است و زمانی رخ میدهد که ماه در کمترین ففاصله از زمین باشد.
فردا شب یعنی دوشنبه ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) و در ساعت ۱۱:۳۳ ماه در کمترین فاصله خود با زمین قرار میگیرد. به واسطه همین موضوع پدید ابر ماه یا ماه صورتی ایجاد میشود که درخشندگی خیرهکنندهای خواهد داشت.
این نزدیکی ماه امکان رسد صخرهها و و ملاحظه دقیق دهانه تیکو در ماه را برای منجمان فراهم میکند.
تیکو یک دهانه برخوردی ماه، واقع در ارتفاعات جنوبی قمری است، که به نام اخترشناس دانمارکی تیکو براهه (۱۵۴۶–۱۶۰۱) نامگذاری شدهاست.
دهانه برخوردی تیکو، برجستهترین دهانه برخوردی در سمت رو به زمین ماه است. مسیر مشخص ترکشهای آن، تا فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری از برخورد ادامه یافته اند و این نشان میدهد که از نگاه زمین شناسی، این عارضه نسبتاً جوان بوده و عمری در حدود تنها ۱۰۸ میلیون سال دارد. این عدد از نمونههایی که توسط فضانوردان آپولو-۱۷ از ترکشهای برخورد جمع آوری شده بود، استخراج شده است.
قطر تیکو در حدود ۸۵ کیلومتر است و عمقش نیز ۴.۸ کیلومتر میباشد و در نزدیکی قطب جنوب ماه نیز واقع شده است. در ژانویه ۱۹۶۸، سطح نشین سرویر-۷، در نزدیکی این دهانه فرود آمد.