به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی گفت: شبکه در تعامل با فعالان این عرصه، مدیران مجموعههای آزمایشگاهی، پژوهشگران و اساتید به دنبال شناسایی ظرفیتهای نهفته در حوزه پژوهش و پررنگتر کردن نقش آزمایشگاهها است.
وی افزود: کاری که میتواند مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه را در مسیر توسعه ارائه خدمات و رونق فعالیتهای پژوهشی و فناورانه کمک کند. بهبود فعالیتها و افزایش کارآمدی خدمات از جمله مزایای این کار است.
به گفته اسدیفرد، این کار به شکلی مجازی و بر بستر فناوریهای ارتباطات و اطلاعات انجام میشود و تاکنون بیش از ۳۰ برنامه از سلسله نشستهای مجازی با حضور مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی برگزار شده است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در این نشستها درباره نحوه ارائه خدمات آزمایشگاهی به متقاضیان و چگونگی استفاده از تسهیلات اعضای باشگاه مشتریان، میزان خدمات ارائه شده در یک سال اخیر نیز مطالبی ارائه میشود.
اسدیفرد همچنین گفت: در همین راستا، به تازگی اجرای برنامههای مشابهی نیز با حضور کارشناسان آزمایشگاهها شروع شده است که محققان و علاقمندان به اشتغال در آزمایشگاه را با فعالیت کارشناسان در زمینههای مختلف به صورت جزئیتر آشنا میکند.
شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، پلتفرم به اشتراکگذاری دستگاهها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است. باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی نیز برای تسهیل در دریافت خدمات ایجاد شده است و تخفیفهای متنوعی را به اعضای هیات علمی، دانشجویان، شرکتهای دانشبنیان و صنایع کشور ارایه میدهد.