به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباسی دوانی، نماینده مردم کازرون در نشست مطالبه گری با شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کازرون در مورد طرح شفافیت مجلس گفت: با شفافیت، بنده موافق هستم و به همین خاطر هم با شجاعت گفتم رای نداده ام و مخالف کلیات بودم. اما باید ظرفیت هم در بین افکار عمومی ایجاد شود. اما اگر به کلیات طرحی که کمسیون آورد مخالفت کردم و امضا نکردم، به این خاطر بود که طرح ناقص بود و باید اصلاح میشد، مثلا در این طرح آمده بود ۱۵ نفر از نمایندگان میتوانند درخواست مخفی شدن آرا بدهند، خوب، کجای این شفافیت است؟! پس قرار نیست فقط طرح را نمایشی تصویب کنیم. حالا هم دوستان در حال برطرف کردن نقایص هستند.
عباسی در مورد حواشی طرح صیانت از کاربران فضای مجازی در مجلس اظهار داشت: متاسفانه عمده مطالب مطرح شده در روزهای اخیر سیاسی و غیرتخصصی است، این طرح صرفا جهت بررسی بیشتر از کمیسیون فرهنگی به کمیسیون تخصصی ارجاع شده است تا با بررسی و آسیب شناسی اشکالات آن رفع شود و صحن مجلس معطل بررسی آن نشود؛ چرا که موضوعات اولویت دار دیگری نیز در دستور کار مجلس هست و مردم چشم انتظار آنها هستند.
وی افزود: بحث قطعی اینترنت بین الملل در طرح اصلا مطرح نیست و موضوع به صورت وارونه در جامعه انعکاس یافته است. البته بایستی توجه کرد که در اینترنت محدودیتهایی نیز برای محققان و پژوهشگران ما وجود دارد. همچنین معضلات امنیتی و اجتماعی بوجود آمده در فضای مجازی نیز بایستی رفع شود و از دادههای آماری کشور صیانت شود.
نماینده مردم شهرستانهای کازرون و کوه چنار با اشاره به تقسیمات کشوری صورت گرفته در کازرون گفت: در موضوع تقسیمات بنده با تقسیم مشکلی ندارم بلکه با شیوه اجرای آن مشکل داشتم. مثلا یکی از شیوههای اجرا این هست که بایستی ظرفیتها از قبل در آن منطقه ایجاد شود تا در کیفیت و هزینههای زندگی مردم شک ایجاد نشود یا مردم برای امور اداری خود دچار سردرگمی نشوند و بار مضاعفی بر دوش مردم قرار گیرد. متاسفانه افرادی در فضای رسانه و مجازی "مو از ماست میکشند" و دست به تخریب میزنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به انحصار گرفتن آزادی و ولایت در دست گروهها و جریانها بیان کرد: برخی از جمله من در مورد انحصار آزادی و ولایت خورده گرفتند، مگر آزادی و هنر فقط مال اصلاح طلبان هست، آزادی یکی از نعمتهای انقلاب ماست برای همه افراد جامعه، همچنان که ولایت هم برای همه جناحها و همه افراد جامعه است و این اصل هم یکی از نعمتهایی است که مانند پدر یک خانواده نقش ایفا میکند و قرار نیست یک گروه خود را ولایی بدانند و ولایت را از آن خودشان بدانند. برای همین من معتقدم جریان انقلابی باید ظرفیت هایش را بالا ببرد.
عباسی دوانی با اشاره به حضور سپاه در حل مشکلات کشور اظهار داشت: سپاه نیرو زا است و افرادی که در سپاه هستند با تجاربی که پیدا میکنند، در عمده کارها تجربه دارند و بخاطر دغدغه مندیشان نسبت به کشور کارایی بیشتری دارند. سپاه دارای ظرفیتهای بالایی است. ما در لایه کارشناسان ومدیران میانی که تهی از تفکر انقلابی باشند آسیب پذیر هستیم و سپاه باید کمک دهد. کما اینکه وارد شده و منشا خدمات و برکاتی بوده است.
وی در رابطه با معطل ماندن بیمارستان پردیس نسبت به بهره برداری بیمارستان جهرم گفت: اگر جهرم از کازرون جلو افتاده نماینده اش چند دوره نماینده و رئیس کمسیون عمرانی بوده و مردم آنجا هم برای رشد و توسعه شهرستانشان همراه بوده اند. مردم کازرون در پیشرفت کازرون بسیار موثر هستند و در عقب افتادگی کازرون علاوه بر مسئولان، مردم هم موثر هستند و سرمایه هایشان را در کازرون نگه نمیدارند.
عباسی دوانی در رابطه با تغییرات مدیریتی در شهرستان و نسبت دادن آن به نماینده خاطرنشان کرد: برخی عادت کردند هر تغییر مدیریتی در یک شهرستان انجام شود میگویند نماینده انجام داده، بنده در هیچ عزل و نصبی دخالت نمیکنم، جز از من نظر بخواهند که نظرم را پس از تحقیقاتم میگویم، اما برایش هم چانه زنی و لابی گری و پافشاری نمیکنم چرا که تصمیم را باید مدیران بگیرند نه نماینده.
وی در پاسخ به سوالی که در رابطه با پذیرش مسئولیت در دولت جدید مطرح شده بود، یادآورد شد: اگر نظام تصمیم بگیرید که جایی تکلیف است که مسئولیت بگیرم یا دولت جدید پیشنهاد مسئولیتی به من دادند و تکلیف شد با یک شرط آنرا میپذیرم و آن اینکه من باید معین مردم کازرون باشم و برای آنها وقت بگذارم و الا قبول نمیکنم چرا که به این مردم تعهد خدمت ۴ ساله داده ام.
رئیس کمیسیون سابق انرژی مجلس در پایان جلسه در رابطه با آب مورد نیاز منطقه نفت کنارتخته گفت: ما دنبال این هستیم که بوشهر مجهز به آب شیرین کن شود و نیازی به آب کازرون نداشته باشند، اما در مورد منطقه نفت کنارتخته، این شرکت نیاز به آب داشته و میرود با ۷۵ درصد قیمتی که سازمان آب استان فارس قیمت داده بود با سازمان آب بوشهر قرارداد بسته. به هر حال این پول به کازرون نمیرسید چه با فارس قرارداد میبستند چه با بوشهر. اما این منطقه هم باید هر چه زودتر باید فعال شد و تعداد قابل توجهی از نیروهای بومی در آن مشغول کار شوند. اگر هم بتوانیم مجوز استخراج ۳۰ هزار تا ۶۰ هزار بشکه نفت را بگیریم، میتوانیم یک پتروپالایشگاه در کنارش احداث کنیم که در اشتغال و توسعه منطقه خیلی موثر است.