به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن کوایران برکت اولین واکسنی بود که مجوز مصرف اضطراری دریافت کرد و تا امروز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ دز تحویل وزارت بهداشت شده است.
وی افزود: تولید واکسن کوایران برکت چند برابر تعداد فوق بوده و روند تستهای فنی مختلف را طی میکند و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دُز آن نیز در شبکه بهداشت کشور تزریق شده است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو اضافه کرد: در خصوص واکسن پاستوکوک انستیتو پاستور ایران که خود بنده هم با حضور خبرنگاران حوزه سلامت از آن واکسن تزریق کردم و البته گفتند دروغ گفتهام، تا کنون ۱۴۰ هزار دز تولید شده خود را تحویل وزارت بهداشت داده است.
جهانپور گفت: تولید نیمه صنعتی واکسن کرونای پاستوکوک آغاز شده است و تولید صنعتی آن هم تا شهریور ماه سال جاری آغاز خواهد شد و بقیه واکسن ها هم در فاز سوم قرار دارند و پس از دریافت مجوزهای لازم وارد فاز تولید انبوه میشوند.
وی تاکید کرد: تولید هیچ یک از واکسنهای ایرانی مانع از واردات واکسن کرونای خارجی نخواهد شد و هر چه که بتوانیم وارد کنیم، وارد میکنیم.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: در روزها و هفتههای اخیر روند مطلوبی در نحوه انجام واکسیناسیون در کشور داریم و به طور میانگین روزانه ۵۰۰ هزار دز روزانه به گروههای مختلف تزریق میشود.
جهانپور تاکید کرد: علاوه بر تلاش مستمر دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن کرونا، پیگیر واردات واکسن کرونا از خارج از کشور نیز هستیم.
وی خاطرنشان کرد: برای انجام واکسیناسیون عمومی مستمر قطعا مدیون تلاش خیلی از عزیزان هستیم و در دستگاه دیپلماسی که به نوعی پیشانی مذاکرات بوده و با تمام تحریم ها و تهدیدها علیه مردم ایران در این شرایط سخت پیگیری وارد کردن واکسن بودند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: سفرای ما در ژاپن، کوبا، چین و ... تلاش کردند و حاصل این تلاش اگر چه با تاخیر بود اما روند واکسیناسیون در حال حاضر تسریع شده است و ۲۰ از جمعیت جامعه هدف وزارت بهداشت، دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند.