به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو؛ یونس حقانی اظهار داشت: ۶۰ درصد جمعیت چابهار در سکونتگاههای غیر رسمی و بافت فرسوده شهر زندگی میکنند و باید هرچه سریعتر برای بهبود وضعیت زندگی آنها اقدام انقلابی در دستور کار قرار گیرد.
وی درپاسخ به این سوال که مانع اصلی برای حل مشکل حاشیهنشینان چیست گفت: مشکل اصلی تامین اعتبار لازم، در زمان لازم است و تخصیص اعتبار به صورت قطرهچکانی نهتنها باعث کاهش حاشیهنشینی نمیشود بلکه افزایش آن را به دنبال دارد.
شهردار چابهار با بیان اینکه ۱۸۰ هزار نفر در چابهار و روستاهای حاشیه شهر زندگی میکنند تصریح کرد: متاسفانه نیمی از جمعیت این شهر بندری و گردشگری، در زمینهای حاشیه شهر و بدون امکانات مناسب زندگی میکنند.
حقانی خطاب به مسوولان استانی و کشوری گفت: اگر این اعتبار به موقع و یکباره به شهر چابهار پرداخت شود قطعا تا سه سال آینده تمامی حاشیهنشینان در مناطق چهاردهگانه این شهر ساماندهی خواهند شد.
وی تصریح کرد: در دوره جدید، ساماندهی مبلمان شهری، آغاز نهضت پیادهروسازی، و اجرای زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی در اولویت کاری شهرداری چابهار است.
آیتالله رییسی، رییس جمهوری اسلامی ایران در سفر هفته گذشته خود به چابهار، نخست با اهالی مناطق حاشیهنشین دیدار و گفت و گو و بر ساماندهی ساکنان این مناطق تاکید کرد.