به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، رضا نقدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان، در جلسهای از اخذ مجوز فعالیت کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری خبر داد.
نقدی، مطرح کرد: اهداف، ضرورت و منافع تأسیس مرکز رشد را حمایت و تشویق افراد صاحب ایده به سمت ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط، ایجاد زمینه شکوفایی و حمایت از خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی در استان، بسترسازی جهت ایجاد فرصتهای شغلی مناسب، جذب صاحبان ایده و افراد خلاق در منطقه به ویژه در زمینه تجارت و بازرگانی، مطرح شدن استان در حوزههای فعالیت مرکز رشد در سطح کشور، و استفاده از ظرفیت بخش غیر دولتی به منظور حمایت و پشتیبانی از تیمها و واحدهای فناور مستقر در مرکز نوآوری است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان با اشاره به حوزههای فعالیت مرکز رشد ادامه داد: زمینههای تخصصی فعالیت مرکز رشد از جمله ساخت انواع کامپوزیتها و نانو کامپوزیتهای طبیعی و مصنوعی، طراحی و ساخت انواع چوب پلاست – MDF و سایر فراوردههای سلولزی، طراحی و ساخت برد الکترونیکی جهت هر گونه تحقیقات و انجام پروژه – ساخت رباتهای مسیر یاب و. طراحی هر نوع مدارهای فرمان توسط plc، طراحی اپلیکیشنهای کاربردی (کامپیوتر نرم افزار-سخت افزار)، تولید هر گونه قطعه صنعتی، طراحی نرم افزار و اپلیکیشنهای مورد نیاز، تست مقره - تست روغن ترانس، آزمایشگاه فنی مکانیک خاک و اجرا و مشاوره در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی در توانهای مختلف است.
وی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان به عنوان دومین دانشگاه فنی و حرفهای در سطح کشور موفق به کسب مجوز مرکز رشد در بین تمامی استانها شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان مهمترین اهداف این مرکز را کمک به تجاریسازی ایدههای فن آور در دانشگاه، کارآفرینی و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و فن در استان و کشور بیان کرد.
نقدی تصریح کرد: بر این اساس برنامههای مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان بر پایه ایجاد بستر مناسب و ارائه خدمات حمایتی برای ایجاد و توسعه واحدهای نوپا با اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فنآوری از سوی کارآفرینان به ویژه اعضای هیات علمی، اساتید و دانشجویان استوار است.