به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمد گودرزی دهریزی دبیر بیستسومین جشنواره قصهگویی در آئین اختتامیه این رویداد گفت: جشنواره بین المللی قصه گویی کانون یک جشنواره نیست یک جریان است که در دل خانوادهها جا دارد. حدود ۹ ماه پیش روند بیست و سومین جشنواره بین المللی به صورت مجازی آغاز شد و آن موقع این رویا را داشتیم که آیا در شب یلدا و در آیین اختتامیه قصهگویان آن را در کنار خود خواهیم دید؟
او درباره روند برگزار این رویداد توضیح میدهد:جشنواره امسال به طور تفکیکی برگزار شد؛ به گونهای که در روز نخست جشنواره، بخش بینالملل برگزار شد. از سوی قصه گویان خارجی دو درخواست مطرح بود. نخست آن که میخواهند گواهی حضور در این رویداد را داشته باشند و دوم اینکه به بتوانند به صورت آنلاین با کودکان ایرانی صحبت کنند. این بازخورد از قصهگویان خارجی نشان میدهد جشنواره قصهگویی، اعتبار جهانی خودش را در این سالها به دست آورده است.
دبیر جشنواره قصه گویی در این باره ادامه میدهد: روزسوم جشنواره، میزبان قصههای آیینی سنتی بودیم و در روز چهارم و پنجم جشنواره بخش ملی برگزار شد. قسمت جدید و غیررقابتی جشنواره امسال، قصه گویی برای کودکان ناشنوا بود.
او درباره روند داوری جشنواره امسال گفت:جشنواره امسال دو گروه داوری داشت و در کنار داوران اصلی، منتقدین قصهگویی هم حضور داشتند. یکی دیگر از بخشهای جشنواره امسال به صورت غیر حضوری برگزار شد که شامل قصههای ۹۰ ثانیهای و قصههای صوتی بود و تعداد آثار ارائه شده نشان داد چه افراد زیادی منتظر فرصتی برای تولید قصههای صوتی بودند.
گودرزی دهریزی گفت: در بخش الحاقی و علمی جشنواره به بررسی کتابها و مقالههایی که با موضوع قصهگویی بودند پرداختیم، همچنین جستار نویسی یکی از زیرشاخههای این حوزه بود که مربیان کانون تجربههای خودشان را در قالب جستار به دست ما رساندند و در آئین اختتامیه امسال، مجموعه این جستارهای در کتابی به اسم قصهجو رونمایی میشود.