به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی شایسته اصل، با بیان اینکه عقب افتادگی در کمک به مترو موجب فرسودگی ناوگان به ویژه در حوزه سیگنالینگ و مرکز فرمان شده است، گفت: شهردار تهران قول دادند که منابع مالی عاجل به مترو بدهد و اعضای شورای شهر نیز منابعی پیش بینی کردند.
شایسته اصل با اشاره به تفاهم با وزارت دفاع برای تولید قطعات گفت: یکی از رویکردهای جدی استفاده از ظرفیتهای وزرات دفاع در حوزههای مختلف تولیدی است و این اتفاق در دنیا نیز مرسوم است چراکه صنایع دفاعی پیشرو در همه عرصهها هستند و در کشورما نیز حوزه دفاعی توانمند است.
وی با بیان اینکه به ما اعلام کردند که در وهله اول فناوران و متخصصان میتوانند محصولات مورد نیاز مترو را بررسی کرده و در صورت توانایی به ما اعلام کنند که چه قطعاتی را میتوانند در داخل کشور تولید کنند، گفت: تفاهمهای اولیه انجام شده و ما باید نیازهای خود را اعلام کنیم و آنها پس از بررسی عنوان میکنند که در چه عرصههایی میتوانند به ما کمک کنند.
شایسته اصل با بیان اینکه البته نیاز ما به برخی قطعات عاجل است که این نیاز از مباحث و رایزنیهای بلند مدت جداست، گفت: ما به صورت عاجل نیازمند قطعاتی هستیم که باید سریعا خریداری شود؛ اما به صورت موازی از ظرفیتهای داخلی همچون وزارت دفاع و شرکتهای دانش بنیان استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه معاونت علمی ریاست جمهوری نیز اعلام آمادگی کرده تا از توان شرکتهای دانش بنیان برای کمک به حل مشکلات مترو استفاده خواهد کرد، افزود: البته سه کشور نیز برای کمک به متروی تهران اعلام آمادگی کردند که بخشی از رایزنیها و کار قبل از مدیریت بنده در مترو بوده و نامه نگاری شده و برخی کشورها نیز سالهاست با مترو کار میکنند و قطعات عاجل را عمدتا از این کشورها خریداری میکنیم.