به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهجوری، معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت گفت: تا به امروز و در قالب ۱۱ پروژه برقرسانی، ۱۱۰ روستای محروم در استانهای خوزستان، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، کرمان و یزد از نعمت برق برخوردار شدهاند.
وی اعتبار صرف شده برای برقرسانی به این ۱۱۰ روستا را ۴۸۷ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: این پروژهها به همت بنیاد برکت و با مشارکت گروههای جهادی و شرکتهای برق منطقهای و توزیع برق اجرایی شده است.
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت اظهار داشت: این طرحهای برقرسانی شامل احداث شبکه توزیع برق، تهیه و تکمیل نیروگاههای خورشیدی، احداث خط و کلیدخانه ۱۳۲ کیلوولت و راهاندازی ایستگاه ۱۳۲ کیلوولت است.
مهجوری خاطرنشان کرد: طرحهای عمرانی و زیربنایی برکت شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلی، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی، آبرسانی و برقرسانی است.
معاون عمرانی بنیاد برکت در تشریح فعالیتهای عمرانی و زیربنایی این بنیاد گفت: بنیاد برکت ساخت و تکمیل ۵۷ هزار طرح عمرانی و زیربنایی را در دستور کار دارد که از این تعداد تاکنون بیش از ۴۲ هزار طرح تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
وی تاکید کرد: بنیاد برکت علاوه بر ایجاد نهضت اشتغالزایی با هدف محرومیتزدایی، توسعه و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور به عنوان رسالت و ماموریت اصلی خود، فعالیتهای گستردهای را نیز در حوزههای عمرانی و زیربنایی در این مناطق دارد.
مهجوری تصریح کرد: بنیاد برکت همچنین تا پایان سال جاری فرآیند بهرهبرداری از ۱۷ هزار و ۴۳۲ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، مسجد و مرکز فرهنگی و مذهبی، بیمارستان، پایگاه سلامت، خانه و مرکز بهداشت، مسکن محرومین و آبرسانی روستایی را به پایان میرساند.
معاون عمرانی بنیاد برکت تاکید کرد: بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ روستا در سراسر کشور زیر پوشش فعالیتهای عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت قرار دارند.