به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، شهاب شادمند، دبیر استان مازندران جشنواره ملی دانشگاهیان تاریخ ساز در کنفرانس خبری اختتامیه نخستین جشنواره ملی دانشگاهیان تاریخ ساز که در استان مازندان برگزار شد، با اشاره به راهیابی ۶۰۰ اثر به این جشنواره گفت: از این تعداد ۴۵۰ اثر به بخش داوری راه یافت و ۴۵ برگزیده استانی از مازندران به بخش ملی معرفی شدند.
شادمند مطرح کرد: این هنرمندان در حوزههای موسیقی، فیلم، فیلمنامه، ادبیات داستانی، شعر، دلگویه و نقاشی به بخش ملی راه یافتند.
وی ادامه داد: یکی از ظرفیتهای رقم خورده این بود که برای استعدادهای دانشجویی برنامه ریزی شده است تا از آنان در ادامه راه حمایت صورت گیرد.
جواد بی نیاز معاون فرهنگ ساز بسیج دانشجویی مازندران در این نشست نیز با اظهار اینکه ارتباط با برگزیدگان جشنواره ادامه مییابد، مطرح کرد: از این افراد در برنامههای مختلف استفاده میشود و برای تعالی و رشد آنان برنامههای آموزشی درنظر گرفته شده است.
وی افزود: از ظرفیت دانشجویان به عنوان عوامل جشنواره استفاده شد تا جشنواره غنا بخشیده شود و آثاری از دانشجویان هندوستان و روسیه به این جشنواره اثر ارسال کردند.
توکلی دبیرکل جشنواره دانشگاهیان تاریخ ساز سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز با بیان اینکه شش گام در حوزه جشنواره هنری و رسانهای طراحی شده است، بیان کرد: در هیچ جشنواره سراغ نداریم که برگزیدگان را ساماندهی کنند، ولی در این جشنواره و ققنوس، برگزیدگان را در قالب انجمنهای تخصصی ساماندهی کردیم.
توکلی خواستار تشکیل انجمنهای هنری تخصصی در سطح ملی شد و گفت: توانمندسازی انجمنهای هنری تخصصی و تولید آثار از دیگر برنامههای است.
دبیرکل جشنواره دانشگاهیان تاریخ سازسازمان بسیج دانشجویی کشور تربیت نیروی متعدد و متخصص را از دیگر برنامهها ذکر کرد و گفت: قصد داریم از میان استعداد به الگوها برسیم و الگوسازی کنیم.
در ادامه امیر حسن نیا دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: د این ظرفیت فوق العاده که در بطن بدنه دانشجویی استان مازندران بوده و از حالت بالفعل به بالقوه درآمد و راهی نو در عرصه دانشجویی به سوی اعتلای فرهنگ و هنر انقلابی و اسلامی و گامی موثر در تبیین فرهنگ، هنر در دانشگاه و دانشجوی انقلابی است.