به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی، میتواند به همراه واکسیناسیون، مهمترین راهکارهای پیشگیری از گسترش شیوع کرونا و قطع انتقال ویروس باشد.
این در حالی است که متأسفانه، رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی و واحدهای صنفی، آن طور که باید جدی گرفته نمیشود.
در این بین، واحدهای صنفی و کارگاههای صنعتی و تولیدی کوچک، بیشترین رفت و آمدهای روزانه را شاهد هستند. از همین رو، لازم است رعایت پروتکلهای بهداشتی در این قبیل اماکن، جدیتر دنبال شود.
بر اساس گزارشهای هفتگی وزارت بهداشت، از ۲۷ بهمن تا ۴ اسفند ۱۴۰۰، از ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مورد مرکز عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی، ۲۱۲ هزار و ۴۵۹ مرکز مورد بازرسی قرار گرفته است.
از مجموع واحدهای مورد بازرسی، ۳۵ هزار و ۷۱۲ واحد به مراجع قضائی معرفی شده اند. همچنین، ۱۱۹۸ واحد متخلف نیز پلمب شدند.
بررسیهای آماری نشان داده است که رابطه مستقیم بین رعایت پروتکلهای بهداشتی و کاهش موارد ابتلاء به بیماری وجود دارد.
بر همین اساس، نمودار رعایت پروتکلهای بهداشتی تا ۴ اسفند ۱۴۰۰ به گونهای است که نشان میدهد سطح کلی رعایت پروتکلها در حدود ۵۷ و ۶۴ درصد است.