جلال شیری، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزای دانشجو، با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در حوزه مقابله با کرونا گفت: دانشگاه در بخش آگاهی سازی و تولید محتوا که متولی آن معاونت پژوهشی است توانسته اقدامات خوبی را ارائه کند.
شیری ادامه داد: شرکتهای مستقر در دانشگاه به فرمولاسیون مواد ضد عفونی کننده رسیده اند و توانستند این مواد را در دانشگاه و سطح شهر تولید و توزیع کنند و همچنین شرکتهای دیگر داشتیم که با شیوع ویروس کرونا اقدام به تولید ماسک کردند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز افزود: دانشگاه اخیرا هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه استقرار پایگاه واکسیناسیون در دانشگاه داشته است و این امکان را برای افرادی که هنوز موفق نشدند واکسن کرونا را بزنند فراهم کرده ایم.
وی با اشاره به استقرار شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه تبریز گفت: در حال حاضر ۲۱ شرکت در مرکز رشد دانشگاه مستقر هستند و در حوزههای برق، عمران و محصولات کشاورزی و بحث مکانیک فعالیت دارند.
شیری با اشاره به خدمات ارائه شده به شرکتهای دانش بنیان خاطرنشان کرد: اراضی وسیعی را در دانشگاه برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته ایم شرکتهای که به مرحله نیمه صنعتی وارد میشوند در آن محل مستقر شوند.