به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مراسمی با عنوان امضای تفاهمنامه تامین مالی طرح احداث مخزنگاه شهید نادر مهدوی با حضور اهالی رسانه برگزار شد که در ابتدای آن، احمد مرادی؛ نماینده مردم بندرعباس گفت: تمام تاکیدمان در مجلس و کمیسیون انرژی بر این بوده تا حمایتهای خود را از وزارت نفت داشته باشیم. موضوع آمایش سرزمین، مسئلهای است که وزارت نفت به آن توجه دارد و استان هرمزگان به عنوان قطب پالایشگاهی کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: مخازنی را خواهیم داشت که در حین تولید، نگهداری کنیم و به راحتی آن را صادر کنیم. استان هرمزگان این ظرفیت بالا را دارد و پشتیبانیها از این استان بسیار صحیح است.
نماینده مردم بندرعباس در پایان سخنان خود مطرح کرد: اگر امروز نگران اشتغال جوانان هستیم و در برنامه ششم توسعه دولت موظف است که یک میلیون شغل را ایجاد کند، نیاز به اقدام و عمل دارد و خوشحالیم که دولت و هم مجلس به دنبال باز کردن گره مشکلات مردم هستند.
در ادامه مراسم، محمدرضا فرزین؛ مدیرعامل بانک ملیبا اشاره به اینکه بانک ملی یکی از بزرگترین شبکههای بانکی کشور است، ادامه داد: نزدیک به ۳ هزار شعبه داریم و وظایف حاکمیتی را انجام میدهیم و در خارج کشور بزرگترین شبکه متعلق به بانک ملی است.
وی افزود: ۴ بانک در خارج از کشور داریم و در روسیه، امارات، آلمان و انگلیس شعبه داریم. به زودی در چین و هند و برزیل هم قصد حضور خواهیم داشت.
فرزین بیان کرد: ما در حوزه ارزی میتوانیم تامین مالی بسیار خوبی را برای بخش انرژی داشته باشیم و همچنین شعب خارج کشور را به هاب جذب سرمایه گذاری خارجی برای کشور تبدیل کنیم.
مدیرعامل بانک ملی در پایان مطرح کرد: در دهه هشتاد همکاریهای مشترکی در بحث انرژی داشتیم. بانک ملی در خدمت توسعه انرژی، سرمایه گذاریها و تجارت بخش انرژی فعال خواهد بود و ما به عنوان یار وزارت نفت در تامین مالی حضور خواهیم داشت.
در پایان مراسم نیز جلیل سالاری؛ مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه این انبار به نام شهید مهدوی مزین شده است، ادامه داد؛ او استوره مقاومت بود. در دهه هشتاد در پروژههایی که در مجموعه پالایش پخش وجود داشت، حدود ۹ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گرفت.
وی افزود: ظرفیت ذخیره سازی از ۱۴ میلیارد به ۱۶ میلیارد افزایش پیدا کرد، اما از سال ۹۲ تا به امروز هیچ مخزنی ساخته نشد.
سالاری مطرح کرد: با توجه به اینکه ۴ میلیارد دلار صادرات بنزین داشتیم، ۴ شرکت ما شرکتهای زیانده هستند. این مخازن ششصد میلیونی به عنوان بزرگترین مخازن در سواحل جنوب است محسوب میشود. در دوران کرونا مصرف بنزین ما به ۹۷ میلیون لیتر رسید که در فروردین ماه سال جدید ۵ محموله را صادر کردیم.
وی در پایان سخنان خود گفت: ایجاد ظرفیت ذخیره سازی یک ضرورت بود. منابع متفاوتی داریم. بخشی از آن را از ماده ۱۲ استفاده میکنیم و بخش دیگر به صورت را تهاتر و … صورت میگیرد. برنامههایی داریم تا امسال به صورت ماهانه یک تفاهمنامه را مبادله کنیم و چندین طرح دانش بنیان داریم. ان شالله بتوانیم با مجوزهای لازم، این اقدامات را انجام دهیم و این پروژهها را دنبال کنیم.