به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست هماندیشی جعفر دارابخانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران با نمایندگان ۴ اپراتور همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل به منظور جلوگیری از واگذاری غیرقانونی سیمکارتها برگزار شد.
دارابخانی با اشاره به سوءاستفادههای احتمالی از سیمکارتهای مجهول الهویه یا مجهول المالک، گفت: با توجه به اینکه برخی افراد سودجو و کلاهبردار از این سیمکارتها به اشکال مختلف سوءاستفاده میکنند و موجب شکلگیری تعداد زیادی پرونده در محاکم قضائی با عناوین مختلف از جمله (فروش کالاهای بیکیفیت ماهوارهای، کلاهبرداری، جرایم فضای مجازی و…) شده است، لذا در این خصوص نیاز به برنامهریزی مناسب جهت جلوگیری از تکرار این جرایم وجود دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران به نمایندگان ۴ اپراتور مأموریت داد، تا در اسرع وقت برنامهها و راهکارهای خود را جهت جلوگیری از واگذاری سیمکارتها به روشهای غیرقانونی ارائه دهند.
وی همچنین گفت: ۴ شرکت در زمان استفاده از سامانه شاهکار که استعلام هویت مشتریان از نظر حقوقی، تابعیت، در قید حیات بودن و …، از طریق آن انجام میشود چنانچه با نقض یا ابهامی در این سامانه مواجه شدند موضوع را جهت پیگیری به صورت مکتوب به این معاونت اعلام کنند.
این جلسه همچنین مصوباتی داشت که مهمترین آن اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به مخاطبین توسط ۴ اپراتور حاضر در جلسه از عواقب احتمالی ناشی از واگذاری سیمکارتها از طریق غیرقانونی به دیگران به کمک ابزارهای تبلیغاتی بود.