به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احسان محمد حسنی، رئیس سازمان رسانهای هنری اوج در سی و نهمین نشست پایان دوره تحکیم وحدت که در دانشگاه الزهراء در حال برگزاری است، گفت: شاید در روزهایی ابتدائا برای ما سوال پیش میآمد که قیمت این انقلاب چقدر است و در سیر پاسخ به این سوال شروع به تحقیق و پژوهش کردیم. زمانی که صدام به ایران حمله کرد جمعیت ایران سه برابر جمعیت عراق بودبا این وجود صدام ادعا میکرد در عرض یک هفته میتواند با نیروهای خود در ایران رژه برود؛ ما در آن زمان از ۲۳ ملیت اسیر داشتیم و بیش از دویست هزار شهید، اسیر و جانباز دادیم.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با قیمت زیادی برای ما تمام شده افزود: ما در سازمان اوج آمدیم و دقیقا به کسانی که پشت جبههها نیرو و توان صرف میکردند و کسی آنها را نمیدید ارزش دادیم.
محمد حسنی بیان کرد: از سال ۷۶ تا ۸۴ که عصر روزنامهها و مجلات بود؛ روزنامهای تحت عنوان عاشورا به راه افتاد و ما دقیقا میخواستیم روایتگر قصههای جنگ و انقلاب باشیم، ولی هیچ حامی خاصی نداشتیم، اما باید به هر قیمتی مجموعه را زنده نگه میداشتیم، چون این ملت متعهد به آرمانهای مردم که به نام و یاد شهدا مزین بود، هیچ مجالی برای حرف زدن در این زمینهها پیدا نمیکرد.
وی تصریح کرد: از سال ۵۷ که موسسه عاشورا شکل گرفت به شکل خودجوش جمع بندی بر این شد که باید در عقبه این قرارگاه و حفظ مجموعه بازنگریهای صورت گیرد و جریان سازی اتفاق بیفتد از این جهت نیز سپاه تنها جایی بود که از آن آسیبی نمیرسید و امید به فعالیت را در درونمان پرشورتر میکرد و بعدها نیز حجم گستردهای از آثار تولید شده در زمینههای مختلف و در کشورهای گوناگون به فروش رسید.
محمد حسنی اضافه کرد: سازمان اوج در طول تاریخچه خود در هیچ انتخاباتی وارد نشد و از هیچ کاندیدایی حمایت نکرد و در همه این سالها از طریق فروش محصولات به تامین بودجه پرداخت و این نقطه عطفی در مسیر پیشرفت محسوب میشود حتی امکانات و تجهیزاتمان را هم خودمان فراهم کردیم و مستقل از هر مجموعهای به تولید محتوا پرداختیم تا از همه حواشی جامعه و فضای رسانه بدور باشیم.
وی افزود: روزی شهید سلیمانی گوشزد کرد که افکار عمومی برای حضور عمومی در سوریه فراهم نیست و ما سر آن باخت داده ایم پس برای این مساله کاری کنید. بعد از این جریان کم کم سناریو برای فیلمنامه سریال پایتخت آماده شد و نتایج بررسی افکار سنجی در این مساله نشان داد که این اقدام روی افکار مردم اثرگذار بوده است؛ البته نمونههای دیگری از این موارد موفق در تاریخچه اوج وجود دارد که هنوز رکورد تماشاچیان آن در آثار مختلف شکسته نشده است و جز ٕ سندهای ماندگار و افتخار آفرین در حوزه هنر انقلاب بوده و قابل توجه است که بیش از نیمی از این آثار حاصل زحمات جبهه انقلاب هستند.
محمد حسنی بیان کرد: یکی از نقاطی که روی آن تمرکز شده است در بحث تبلیغات شهری است و گستره آن در خارج از کشور نیز به خوبی موجود است در بحث دیگر، ما اثر مهم نمایشهای میدانی را در شهر داشته ایم اگرچه تئاتر همچنان در دست گروههای توده و جریان چپ است، ولی ما در این اثنا در یک نوع دیگر زمین بازی را تغییر دادیم و در نقاطی فعالیت کردیم که ترکیبی از همه نوع هنر را در بربگیرد و به طبع بینندگان این نوع آثار نیز به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرد و رهبر انقلاب نیز به دلیل بومی بودن این نوع هنر کاملا از آن استقبال کردند و خواستار حفظ و گسترش آن شدند.
وی افزود: ما در زمینههای دیگر مانند تولید مستند مسابقات هم فعالیت کرده ایم که در سبکهای گوناگون و در شبکههای مختلف به نمایش گذاشته شدند و مجموع همه این آثار بیش از ۲۷۰۰۰ محصول در سبکهای جدید و بروز بوده است که فروش بسیار خوبی را نیز به همراه داشت. یکی از نمونه آثاری که در ایام شهادت سردار سلیمانی تولید و منتشر شد ملوک الارض بود که به دلیل ممنوعیت آوردن نام سردار سلیمانی در شبکههای مجازی در سبک و نوع خاصی تولید شد و بازتاب جهانی پیدا کرد تا در زنده و جاودان نگهداشتن نام و یاد شهدای محور مقاومت تلاش کرده باشیم.