به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید مهدی میراحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: باور دانشجویان به اینکه دانشگاه مبدا همه تحولات جامعه بوده و هر اتفاقی که در جامعه میافتد مبداش دانشگاه است هم آنها را مسئولیت پذیر میکند و هم مسئولیت دانشگاهیان را مهمتر میکند.
وی افزود: اگر قرار بود دانشگاه صرفا به امر تربیت آموزشی دانشگاه بپردازد جایگاهش بسیار پایینتر میشد و اگر جامعه میخواهد اصلاح شود باید دانشگاه مبدا همه تحولات آن شود.
وی افزود: توانمندی دانشجویان شرکت کننده در این برنامه، شناسایی استعدادها و تقویت روحیه تحول خواهی از اهداف دیگر طرح حامیم است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوانکرد: در این طرح بهدنبال پر کردن خلا عدم حضور دانشجو در دوره کرونا هستیم و تشکیل چنین برنامهای بعد از دوران کرونا ضرورت داشت.
وی با تاکید بر اینکه ضرورت برگزاری چنین برنامهای بدیهی و روشن است، گفت: توانمندسازی دانشجویان شرکت کننده در این برنامه به لحاظ بینشی و نگرشی جز اهدافی است که پیگیری میشود؛ در واقع یکی از اهدافی که به شدت به دنبال آن هستیم افزایش احساس مسئولیت اجتماعی دانشجویان نسبت به مسائل دانشگاه و جامعه است.
حجت الاسلام میراحمدی با تاکید بر اینکه شناسایی استعدادها و توانمندسازی آنها نیز طی این یک هفته در قالب برنامه حامیم، برای ما مهم است، خاطر نشان کرد: دانشگاه با تحول خواهی زنده است از این روباید همواره به فکر برنامهها و ایدههای نو و خلاقانه باشیم. به همین دلیل برای جامعه علی الخصوص جامعه دانشگاهی تحول خواهی لازم است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: همواره برداشتن وزنههای سنگین نیازمند فکر جمعی است؛ فرض ما این است که شرایط جامعه ما با دانشگاه با نیروی فکر جمعی ارزش پیدا میکند؛ امیدواریم از این برنامه اتفاقات خاطره انگیز و ماندگاری باقی بماند و در دورههای بعد این توفیق باشد که افراد دیگری مشارکت کنند و از این استعداد و توان جمعی نهایت استفاده را ببرند.
حجت الاسلام میراحمدی خاطر نشان کرد: امیدوار هستیم که طی این یک هفته برادران و خواهران شرکت کننده تلاش کنند این برنامه به نحو شایسته و بایسته برگزار شود.