به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از مجموع سه میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی در کشور، ۱۴۶ هزار و ۹۸۸ مرکز مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته است.
بر اساس همین گزارش، از ۱۴۶ هزار و ۹۸۸ مرکز که مورد بازرسی قرار گرفته است، ۲۸ هزار و ۴۲۵ مرکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی، اخطار دریافت کرده و به مراجع قضائی معرفی شده اند.
همچنین، در این مدت ۳۳۷ مرکز مورد بازرسی نیز پلمب شده است.