به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آخرین وضعیت بازرسی از ۲۷ مهر تا ۴ آبان از میان سه میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، ۱۶۷ هزار و ۳۵۸ واحد مورد بازرسی قرار گرفت.
از این میان، ۳۱ هزار و ۲۳۹ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و واحدهای کارگاهی اخطار و به مراجع قضایی معرفی شدند.
همچنین ۳۲۴ واحد نیز در یک هفته اعلام شده، پلمب شده است.