به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، از معدن اندریان در استان آذربایجان شرقی تا نهضت ملی مسکن سهند اینها ماجرای بیکفایتی تنها یک استان است.
ماجرای معدن طلای اندریان تنها با یک مشکل روبهرو نیست؛ استخراج غیر مجاز، آلودگیهای زیست محیطی، سرمایه گذاری شرکت خارجی و از همه مهمتر درآمد حاصل شدهای که خرج استان نمیشود، اینها معضلات و مشکلات یک معدن است.
از معدن اندریان که عبور میکنیم ماجرای شهر جدید سهند را میبینیم، شهری که در سال 1366 با هدف کاهش تراکم شهر تبریز و تعدیل جمعیت آن و همچنین تامین مسکن مناسب برای حاشیه نشینان تبریز در هیئت دولت وقت تصویب شد در صورتی که این اهداف نیاز به یک برنامه ریزی جامع و یک راهبرد مناسب دارد که بر اساس آن بتوان تحققش را عملی کرد، با گذشت سالیان زیادی و وسعت یافتن این شهر مشکلاتی همچون ترافیک و ازدهام جمعیت نظم موجب اعتراضات زیادی از طرف ساکنین این شهر شده.
بیشتر بخوانید:
بیمهری مسکن مهر سهند به مردم / نبود امکانات اولیه در شهر جدید
به اسم سرمایهگذاری به کام افراد ناشناس / افزایش استخراج غیر مجاز از معدن اندریان
در معدن مس سونگون آذربایجان شرقی چه میگذرد؟
چالشهای پرستاران در مناطق محروم
طی هفته گذشته به بهانه روز پرستار به روایتهایی از جنس مشکلات و مسائل پرستاران پرداخته شد.
روایت گمشده پرستاران قطعا متعلق به پرستاران مناطق محروم مانند سیستان و بلوچستان است که در این مناطق به دلیل آب و هوای نامطبوع و پایین بودن سطح رفاه عمومی، شاهد بیماریهای خاص هستیم که امر درمان در این مناطق اهمیت بیشتری پیدا میکند.
کنار پرستاران دغدغه مندی که سخت برای بهبود وضعیت سلامت عمومی در استانهای محروم شبانه روز تلاش میکنند به گفته مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زابل متاسفانه هستند پرستارانی که بعد از فارغالتحصیلی حاضر به کار کردن در استانهای محروم نیستند و این عدم همکاری باعث دچار مشکلاتی همچون کمبود پرستار در برخی از استانها میشود.
بیشتر بخوانید:
مسائل پرستاران در مناطق محروم / از عدم اجرای وعدههای کرونایی تا شیفتهای سنگین کاری
مهاجرت پرستاران از مناطق محروم به دلیل کمبود امکانات / کمبود پرستار باعث کاهش کیفیت خدمات میشود
۱۹ باغ در آستانه ساختمان شدن
آستان قدس رضوی قرار است با همکاری شهرداری مشهد در برخی اراضی باغی متعلق به آستان قدس در سطح شهر، تغییر کاربری صورت دهد. این موضوع البته چند سالی هست در جلسات بدون حضور رسانه بین مدیران آستان قدس و شهرداری مطرح میشود و موضوع گفتگو و تعامل آنان بوده است. در جلسهای که دی ماه سال ۹۸ و زمانی که محمدرضا کلایی، شهردار مشهد بود و خاکسار قهرودی هم قائم مقام آستان، مقرر شد تا ۱۹ مورد از اراضی آستان قدس در مشهد تغییر کاربری داده شوند و شهرداری برای این زمینها پروانه ساختمانی صادر کند.
یشتر بخوانید:
تنفسگاههای مشهد در معرض خطر / کاربری ۱۹ باغ در مشهد ساختمانی میشود؟
لازم به ذکر است اتفاق مسائل استانهای مختلف ناشی از نبود نگاه صحیح مسئولین کشوری و تبعیض در عملکرد نسبت به مرکز و پیرامون است و اگر نگاه به مناطق محروم عوض شود و به چشم ظرفیت به این مناطق بنگریم آن وقت است که میتوانیم شاهد بهبود باشیم.
تنها یک سوال را میتوان ضمیمه این گزارش کرد آنهم این است که آیا مسئولین مربوطه صدایی از سمت مطالبه گران میشنوند و یا قصد تغییر برای رفع مشکلات ندارند؟