به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی قاسمی، مدیرعامل خبرگزاری دانشجو، در جمع دانشجویان دانشگاه پیام نور بجنورد، با اشاره به سابقه نامگذاری روز دانشجو، اظهار کرد: یکی از دلایل دانشجویان برای تسخیر لانه جاسوسی این بود که بار دیگر کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق نیفتد.
قاسمی با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم نامیده میشود، گفت: تصوری وجود دارد که انقلاب نتیجه اقدامات افراد ناغافل بود که این یک امر کاملا غیرواقعی است.
مدیرعامل خبرگزاری دانشجو گفت: برخی تصویر زندگی خوب مردم در دوران پیش از انقلاب را ساخته اند؛ درحالی که مردم در آن دوران با عدم استقلال تحقیر شده بودند و این امر را با پوست و گوشت خود لمس کرده بودند.
وی ادامه داد: نمونه تحقیر ملی مردم ما حضور ۵۰ هزار نفر نیروی مستشاری در ایران بود که وظیفه حفظ امنیت را در کشورمان داشتند؛ درحالی که در همه جنگها در لحظه اول کشور را واگذار کردند؛ مانند جنگ جهانی دوم که سه رئیس جمهور در ایران جلسه میگذارند، اما شاه ایران حتی متوجه نمیشود.
قاسمی با اشاره به حضور جوانان در جنگ گفت: مردم و جوانان متوجه شدند که باید هزینه استقلال را بپردازند؛ بنابراین ابدا انقلاب از روی اشتباه و خوشی نبود.
وی به نقش آفرینی جنبش دانشجویی در دهههای مختلف سیاسی ایران اشاره کرد و گفت: ماجرای هپکو، هفت تپه و ... نمونههای واضحی از آخرین اقدامات دانشجویان بود که نشان دادند که برای جنبش دانشجویی تفاوتی ندارد چه کسی مقابلش باشد و مطالبه گری میکند.
مدیرعامل خبرگزاری دانشجو با طرح این پرسش که گفتمان کنونی جریان دانشجویی چیست، ادامه داد: ممکن است برخی راهها را اشتباه رفته باشیم که باید مشکلات را پیدا کنیم.
وی با مرور اتفاقات اخیر تصریح کرد: اغتشاشگران حصار تبلیغاتی درست کردند و نقطه قوت ما را نقطه ضعف نشان دادند. هرجا که پیشرفت کردیم، گفتند استثنا بوده و هر چالش را به کل نظام نسبت دادند و به این صورت میخواهند فعل نمیتوانیم را صرف کنند.