به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «قصههای مجید» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی بهتازگی توسط انتشارات معین به چاپ سی و هشتم رسیده است.
«قصههای مجید» ابتدا یک مجموعه ۵ جلدی بود که بعدها در قالب یکمجلد منتشر شد. اولینجلد این مجموعه سال ۵۸ منتشر شد. داستانهای شخصیت مجید، بهواسطه اقتباس تلویزیونی و سریالی که کیومرث پوراحمد براساس آن ساخت، در ایران شناخته میشوند.«
قصههای مجید» موفق شد عناوین کتاب برگزیده شورای کتاب کودک، کتاب برگزیده سال ۱۳۶۴، کتاب برگزیده مجلههای سروش نوجوان و مجله کیهان بچهها و کتاب برگزیده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را برای نویسندهاش به ارمغان بیاورد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«آری، در این دنیای بزرگ همهٔ مردم زحمت می کشند و کارشان به حال جامعه مفید میباشد. دکترها مریضها را معالجه مینمایند و مهندسها نقشهٔ ساختمان می کشند و معلمها بچههای مردم را باسواد میسازند که در آتیه کور و بی سواد بار نیایند. سربازان در جنگها شرکت مینمایند و نمیگذارند دشمنان بی مروت و از خدا بی خبر دستشان به مال و ناموس و وطن عزیز ما دراز شود. پاسبانها شبها بی خوابی می کشند و دزدها را میگیرند و به زندان میبرند. همین طور بقال و عطار و کفاش و نجار و آهنگر برای این مردم خدمت میکنند. بیشتر ما دانش آموزان که در سر کلاسها میباشیم پدر و مادرمان انتظار دارند که دکتر و مهندس بشویم و در جامعه آبرومند بشویم. اگر درس را از میان کار رها کردیم و پول پدر مادرمان نرسید که به کلاس بالاتر برویم و یا تنبل بازی در بیاریم کاسب میشویم. کاسبی هم خوب است. جامعه به کاسب احتیاج دارد. کارگر هم مخصوصاً زحمت میکشد. پدران ما اکثرشان کاسب یا کارگر میباشند و خیلی هم افتخار مینمایند. پس نمیتوانیم بگوییم که چه کسی بیشتر به مردم خدمت میکند.»
چاپ سی وهشتم این کتاب با ۶۸۰ صفحه با جلد گالینگور عرضه شده است.