به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه، محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست عمومی دفتر فنی، حرفهای و کاردانش و تجلیل از بازنشستگان این دفتر حضور یافت.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش، اظهار داشت: توجه به جایگاه پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت و بهره برداری از تجربیات گرانبهای آنها امری ضروری است که برای تحقق اهداف و ایجاد تحول در آموزش و پرورش باید مدنظر قرار داده شود.
وی ادامه داد: تجلیل از خدمات همکارانی که به مرحله بازنشستگی رسیده اند و سالها در مسیر اعتلای نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران تلاش نموده اند، امری پسندیده و تاثیرگذار در مجموعه آموزش و پرورش و جامعه خواهد بود. همچنین باتوجه به اهمیت خانواده در تعلیم و تربیت، خانواده محوری و تجلیل از خانواده بازنسشتگان به منظور پاسداشت زحمات و جبران عدم حضور همکاران در جمع خانواده به علت ماموریتها و مسائل کاری، مهم بوده و باید در این برنامهها حتما به حضور و جایگاه خانوادهها توجه گردد و از آنها تجلیل به عمل آید.
محمد مهدی کاظمی با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفه ای، بیان کرد: توجه به رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از جهت اینکه به عنوان پیشران تولید و اقتصاد کشور و همچنین زمینه ساز اشتغال است، باید به صورت ویژه برای آن برنامه ریزی و طراحی نمود. کیفیت بخشی به این آموزشها مهم بوده تا بتوان اشتغال پذیری بیشتر را در بازار کار فراهم نمود.
عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش، گفت: بخشی از این کیفیت بخشی مرتبط با زیر ساختها در حوزه منابع انسانی، فضای مناسب، تجهیزات و موارد دیگر است که از ابتدای سال تا به امروز بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان در راستای تامین تجهیزات هنرستانی تخصیص داده شده است و تا پایان سال جاری مبالغ دیگری اختصاص داده خواهد شد. همچنین رشد ۴۲۰ درصدی در افزایش سهم منابع اعتبار تجهیزاتی در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای و کاردانش در لایحه بودجه پیشنهاد شده است که در صورت تصویب توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، به ارتقای کیفیت آموزش¬های کارگاهی کمک بسیاری خواهد نمود.
وی با اشاره به حوزه تامین منابع انسانی برای هنرستان ها، عنوان کرد: مجوز جذب نیروی انسانی اخذ شده و در آزمون استخدامی سال آینده بخشی از این ظرفیت را برای تامین منابع انسانی آموزشهای فنی و حرفهای درنظر گرفته خواهد شد.
محمدمهدی کاظمی در ادامه در ارتباط با شیوه جذب دانشجو برای تربیت هنرآموز در دانشگاه تریت دبیر شهید رجایی، اظهار کرد: طبق پیگیریهای انجام شده حداقل ۲۰ درصد از ورودیهای سال آینده این دانشگاه از میان فارغ التحصیلان هنرستانی میباشد که اقدام بسیار مهمی است که باعث افزایش کیفیت آموزشهای فنی و حرفهای خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان، تصریح کرد: آموزش همراه با تولید با جدیت باید پیگیری شود و در همین راستا برگزاری نمایشگاهی از تولیدات و دستآوردهای هنرستانها مورد تاکید است، چندین استان تا به امروز اقدام به برگزاری این نمایشگاهها نموده و برگزاری یک نمایشگاه ملی از تولیدات و دستآوردهای هنرستانها به صورت متمرکز در حال برنامه ریزی و اقدام است.