به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو٬ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر و دبیر اجرایی کنگره بین المللی سلامت در اربعین در افتتاحیه سومین دوره این کنگره بینالمللی گفت: امسال ۴ هزار پزشک داوطلب برای خدمت به زائران در اربعین حسینی و در کشور عراق حضور خواهند داشت. بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن دارو و تجهیزات در خدمت سلامت زائران اربعین قرار میگیرد. ۸۰ آمبولانس و ۸ اتوبوس آمبولانس جمعیت هلال احمر در مسیر پیادهروی اربعین آماده باش بوده و همچنین مجوز پرواز بالگردهای هلال احمر ایران در کشور عراق اخذ شده تا در صورت نیاز به اجرای عملیات امدادی تسریع ببخشند.
دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین اعلام کرد: امسال ۲ هزار پزشک متخصص برای شرکت در این کنگره ثبت نام کردهاند. هزار نفر در سامانه مجازی ثبت نام کرده و ۵۰ سخنران مجازی و حضوری در سومین کنگره بینالمللی سلامت در اربعین صحبتهای خود را ارائه میدهند.
رئیس جمعیت هلالاحمر ادامه داد: صدای این کنگره آنقدر رسا بود که پیامهای مختلفی از جامعه جهانی داشتیم. رئیس فدراسیون بینالمللی صلیبسرخ و هلال احمر در پیامی اهمیت خدماترسانی امدادی و درمانی را در مراسم اربعین حسینی متذکر شد و ابراز خوشحالی کرد از اینکه میتواند در این مراسم، در کنار ما و از نزدیک شاهد این عملیات بزرگ باشد. این یعنی صدای اربعین به گوش جهان رسیده است.
کولیوند درباره اهداف جمعیت هلال احمر از برگزاری کنگره بینالمللی سلامت در اربعین اعلام کرد:تقویت و هماهنگی بین بخشی و همافزایی بین همه گروهها، اولین هدف مهم ما در این کنگره است. دوم اینکه ما به دنبال تقویت دیپلماسی سلامت در کشورهای اسلامی و علاقهمند به اربعین هستیم. همچنین قصد داریم ظرفیتهای مورد نیاز خدمات اربعین را شناسایی کرده و نقاط مواجهه با بحران را بشناسیم. در نهایت اینکه به نقش آموزش در آمادگی برابر مخاطرات و به جنبههای علمی و عملیاتی سلامت در اربعین میپردازیم.
شناسایی حوادث و مخاطرات در حضور خرد جمعی، نکته مهم دیگری بود که دبیر اجرایی کنگره سلامت در اربعین به آن اشاره کرد و گفت: مباحث آموزشی، حوزههای پرستاری از بیماران در اربعین، نکات پاراکلینیکی و دارویی، پدافند غیرعامل در اربعین و مباحث نوین حوزه سلامت در کنگره مورد بحث و بررسی قرار میگیرند.
کولیوند با اشاره به اینکه کنگره بعدی سلامت در اربعین در کشور عراق و به منظور انجام آخرین هماهنگیها انجام میشود، گفت: برای برگزاری این کنگره زحمات زیادی کشیده شد. ۵۰ جلسه اجرایی و ۳۰ جلسه علمیبا متخصصان، از مهرماه سال گذشته تا کنون برگزار شد، جلسات متعددی با وزیرکشور عراق، وزیر بهداشت عراق، وزیر اتصالات، حشدالشعبی، وزارت خارجه ایران و ... برگزار کردیم تا برنامهریزیهای دقیقی برای برگزاری کنگره انجام شود.