به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید طریفیحسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سیوهفتمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش استثنایی علیرغم اینکه میتواند اثرگذار باشد در دوره قبل کمرنگ شده بود.
وی ادامه داد: در سال گذشته، یکی از بزرگترین و عمیقترین و اثرگذارترین کارها را در نظام تعلیم و تربیت انجام دادیم که راهاندازی نظام تشخیص و توانبخشی بود که دوره گذار را طی کرده و در حال تثبیت است.
طریفیحسینی خاطرنشان کرد: سیاستهای کلیدی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را در قالب ۲۴ محور سیاستی به استانها ابلاغ کردهایم و نقش استان و منطقه در این سیاستها مشخص شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: فرآیند و زمان سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان را به کلی تغییر دادیم که باعث شد چند مشکل حل شود؛ از جمله آنها ثبتنام بهموقع، ثبت و سفارش بهموقع کتابهای درسی و سازماندهی نیروی انسانی بود.
وی افزود: عوامل اجرایی و مکان اجرا را تغییر دادیم که ۵۰ درصد کار در مراکز یادگیری انجام شد و باعث کاهش ۵۰ درصدی ارجاعات شد.
طریفیحسینی خاطرنشان کرد: بین ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان با انجام این کار، صرفهجویی مالی ناشی از این تغییرات شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه ریلگذاری خوبی در ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی شده است، گفت: آنچه باید را انجام دادهایم. در این راستا هماهنگی لازم را در استانها باید داشته باشند تا مشکلی در ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی در مهر نداشته باشیم.